De 5 best gelezen artikelen van deze week

Benieuwd wat er afgelopen week trending was op het gebied van reizen? Wij hebben een top 5 voor jou samengesteld! Veel leesplezier!

Aan een draadje boven het gevaarlijkste wandelpad ter wereld

Contributor Marion was in de El Chorro-kloof in het zuiden van Spanje. Deze staat onder reizigers en bergwandelaars bekend om zijn adembenemende landschappen en beklimmingen, maar dit is niet de belangrijkste attractie. Lees hier het hele artikel.

7611_635608633183803_7329875881386765401_n

 

Sail Harlingen 3-6 juli startschot internationale Tall Ships Races

Van 3 tot en met 6 juli 2014 staat Harlingen volledig in het teken van de zeilsport. De Friese stad wordt dan omgetoverd tot starthaven van de internationale Tall Ships Races 2014. Lees hier het hele artikel.
sail

 

Op de fiets in Trier met Contributor Fred van Eijk

22 zondagen per jaar mag Contributor Fred de meest luxueuze hotels, droombestemmingen, comfortabele treinen en moderne vliegtuigen laten zien in het lifestyle tv-programma LXRY TV op RTL. Hij presenteert en inspireert de kijkers vanaf tropische zandstranden, vanuit culinair hoogstaande restaurants, 1e-klas-stoelen en trendy bars. Lees hier het hele artikel.

 

Voorkom diefstal van reisdocumenten tijdens je vlucht

Europeesche Verzekeringen heeft de laatste tijd een aantal meldingen binnengekregen van reizigers waarbij de reisdocumenten tijdens de vlucht waren gestolen. Omdat dit voor reizigers een zeer vervelende situatie oplevert, wil de Europeesche hiervoor waarschuwen.
 

 
Lees hier het hele artikel.

europeesche-verzekeringen

 

Veel contant geld voor Nederlandse vakantiegangers

De Nederlandse zomervakanties zijn alweer start en de meeste voorbereidingen zijn getroffen. Maar hoe voorbereid zijn Nederlanders en wat nemen ze mee? Bijna iedereen is wel bekend met het clichébeeld van de Nederlandse toerist met afritsbroek, de heuptas en een koffer vol Hollandse kaas, drop en hagelslag. Lees hier het hele artikel.
betaalgemak-mastercard

 

Op de hoogte blijven?

Wil je elke week dit overzicht in je mailbox krijgen? Vraag dan nu onze inspirerende nieuwsbrief aan.

Comments are closed.