Wizzair verbindt Eindhoven Airport met Bosnië-Herzegovina

Wizz Air heeft, slechts drie weken na de aankondiging van de nieuwe Poolse bestemming Poznań, aangekondigd dat zij per juni 2014 een nieuwe route zal gaan starten tussen Eindhoven Airport en Tuzla International Airport, de luchthaven van de stad Tuzla in Bosnië-Herzegovina.

Eindhoven Airport

Eindhoven Airport

De route van Eindhoven naar Tuzla zal 2x per week op woensdag en zondag worden gevlogen met een uiterst moderne en stille Airbus A320 met 180 zitplaatsen. Start van deze route is 22 juni 2014. Tuzla is de 16e bestemming die Wizzair vanaf Eindhoven Airport aanbiedt.

Tuzla is de derde stad van Bosnië-Herzegovina met roots die tot 1510 teruggaan toen de stad als belangrijke garnizoensplaats fungeerde in het Ottomaanse Rijk, Tegenwoordig is de stad de belangrijkste economische, toeristische en culturele plaats in Noordoost Bosnië.

 

 
Wizz Air vliegt vanaf Eindhoven Airport naar de volgende bestemmingen in Centraal- en Oost-Europa: Riga (Letland), Vilnius (Litouwen), Gdansk, Katowice, Wroclaw, Poznań, Warschau (Polen), Brno (Tsjechië), Budapest, Debrecen (Hongarije), Belgrado (Servië), Tuzla (Bosnië-Herzegovina), Skopje (Macedonië), Bucarest, Cluj-Napoca (Roemenië) en Sofia (Bulgarije).

Comments are closed.