Holland America Line’s ‘Summer on Sale’ promotie focust op familiecruises in Europa

Holland America Line is gestart met haar populaire ‘Summer on Sale’ promotie voor aankomend zomerseizoen. De promotie biedt kortingen op geselecteerde afvaarten naar Europa, Canada / New England en Alaska en Land+Sea reizen. Vooral families en avonturiers profiteren van de jaarlijkse promotie voor zomercruises. Gasten kunnen een cruise boeken met lage vanaf prijzen en betalen op geselecteerde cruises slechts € 1,- voor de derde en vierde gast onder de 17 jaar. Daarnaast ontvangen gasten een drankenkaart van $ 50,- per persoon, tot een maximum van $ 100,- per hut.

holland-america-line-new-amsterdam

Met de aanzienlijke kortingen in onze ‘Summer on Sale’ promotie is dit de ideale periode voor families om hun vakantie te boeken. Door de variatie aan routes en bestemmingen en het voordeel van extra boordtegoed, halen families aankomende zomer veel voordelen uit de zomercruises.

Zegt Richard Meadows, Executive Vice President Marketing, Sales en Gastprogramma’s bij Holland America Line.

Steeds meer families brengen hun tijd gezamenlijk door tijdens de zomervakantie en de trend van vakantie vieren met drie of meer generaties blijft stijgen in populariteit. Met de ‘Summer on Sale’ promotie speelt Holland America Line hier goed op in. Families die op zoek zijn naar gezinsvriendelijke vakanties kunnen met deze promotie een cruise te boeken naar Europa waarbij ze profiteren van zeer lage tarieven voor de derde en vierde persoon. De idyllische regio’s bieden onvergetelijke ervaringen voor de hele familie, met een verscheidenheid aan landexcursies en culturele mogelijkheden die bijdragen aan een interessante en leerzame vakantie.

Aankomend zomerseizoen varen zeven schepen van Holland America Line schepen richting Noord-Europa en de Middellandse Zee. Elke route is unieke en doet verschillende historische en populaire hoogtepunten aan. Van De Kleine Zeemeermin in Kopenhagen (Denemarken) en de Hermitage in St. Petersburg (Rusland) tot de windmolens van Mykonos (Griekenland) en de beroemde kanalen in Venetië (Italië), gasten komen na de cruise zeker thuis met onvergetelijke familieherinneringen.
 

 

Met de Rotterdam naar het hoge noorden

Het ms Rotterdam maakt vanuit haar thuishaven Rotterdam diverse rondreizen richting Noord-Europa. Het schip vertrekt 10 mei 2014 naar de Noorse Fjorden, met onder andere bezoeken aan Alesund, Geiranger en Bergen. Op 24 mei 2014 begint het ms Rotterdam aan een 14-daagse ‘Juwelen van de Oostzee’ rondreis in de richting van Kopenhagen (Denemarken) en Tallinn (Estland) met als verste stop St. Petersburg (Rusland). Gasten hebben door overnachtingen in de havens van St. Petersburg en Stockholm meer tijd in deze steden, waardoor uitgebreidere landexcursies mogelijk zijn. Gasten die graag een fjorden cruise combineren met een bezoek aan de Noordkaap, kunnen kiezen voor de 14-daagse ‘Reis naar de Midzomerzon’ met vertrek op 2 augustus 2014. Naast de schilderachtige cruise langs de Sognefjord en de Trondheimsfjord, vaart het ms Rotterdam een indrukwekkende route langs de Noord Kaap, met unieke excursie mogelijkheden in Honningsvag (Noorwegen). Na het bezoek aan de Noordkaap vind het schip zijn weg terug naar Rotterdam, met stops in Molde, Geiranger en Bergen.

Mediterrane cruises met ms Noordam en ms Nieuw Amsterdam

In het Middellandse zee gebeid varen het ms Noordam en het ms Nieuw Amsterdam deze zomer diverse zonnige routes langs bekende Europese steden. Gasten kunnen gedurende de 11-daagse ‘Mediterrane Droom’ cruise, met vertrek op 9 juni 2014, onder andere genieten van een gondeltocht door de kanalen van Venetië (Italië), een nachtwandeling door Athene (Griekenland) en een privétour over het groene eiland Rhodos (Griekenland). Op 20 juni 2014 vertrekt het ms Noordam vanuit Rome (Italië) voor een 11-daagse ‘Mediterrane Ontdekkingsreis’ en brengt onder andere een bezoek aan de beroemde Europese steden Napels (Italië), Monte Carlo (Monaco) en Barcelona (Spanje). Gasten met interesse in oosterse culturen kunnen kiezen voor de 12-daagse ‘Mediterrane Keizerrijken’, vertrek op 29 juni 2014 vanuit Venetië, met onder andere stops in Kusadasi en Efeze (Turkije) en Santorini (Griekenland). Met een overnachting in de haven van Istandbul (Turkije) hebben gasten meer tijd om deze fascinerende stad, met een mix van Oosterse- en Europese sferen, te ontdekken.

Comments are closed.