Aftellen voor eerste Thalys naar Lille

Zaterdag 12 april vertrekt de eerste Thalys naar Lille vanuit Amsterdam. De kleurrijke Franse stad is een nieuwe bestemming van de rode hogesnelheidstrein die reizigers direct vanuit Nederland kunnen bezoeken. Met ingang van dit weekend kunnen reizigers dagelijks ontdekken wat Lille te bieden heeft. De reistijd vanaf Amsterdam naar Lille bedraagt slechts twee uur en veertig minuten.

zon-thalys

We zijn trots dat we deze bestemming zaterdag officieel aan ons netwerk kunnen toevoegen. We vieren dat niet alleen. Via winacties in kranten, op radio en via social media hebben we honderd mensen uitgenodigd mee te gaan met de eerste Thalys naar Lille. Eenmaal in de stad kunnen zij zelf ervaren wat voor een leuke stad Lille is. Na een overnachting brengen wij hen op zondagavond weer terug naar Nederland. Natuurlijk hopen we dat zij enthousiast worden en andere reizigers inspireren.

Aldus Franck Gervais, CEO van Thalys International.

Twee heen- en terugreizen op doordeweekse dagen

Vanaf Amsterdam vertrekt dagelijks om 07.18 uur een Thalys naar Lille. Opstappen in Nederland is ook mogelijk op station Schiphol en Rotterdam. Van maandag tot en met donderdag is er een extra verbinding om 16.18 uur vanuit de hoofdstad. Onderweg naar Lille doet Thalys ook de stations Antwerpen en Brussel aan.

 

 

Dienstregeling Lille – Amsterdam

Ook vanuit Lille is er volop keus. Op doordeweekse dagen kunnen reizigers kiezen uit twee verbindingen per dag, in het weekend is er een verbinding.
Maandag tot en met vrijdag: 11.59 uur en 21.06 uur vanaf Lille Europe
Zaterdag: 10.06 uur
Zondag: 21.06 uur

Prijzen en reistijden

Reizen met Thalys is zoals gebruikelijk snel en comfortabel. Reizigers zijn vanaf Amsterdam binnen twee uur en veertig minuten in Lille. Een ticket boeken kan al vanaf € 29,- in Comfort 2 en voor € 69,- in Comfort 1.

Comments are closed.