De 5 best gelezen artikelen deze week

Benieuwd naar wat deze week trending was op reisgebied? Wij hebben de 5 best gelezen artikelen voor jou op een rijtje gezet.

1. Themaweek: Valentijnsdag inspiratie

De dag van de romantiek komt er al bijna weer aan. Onze Contributors geven je graag inspiratie voor Valentijnsdag op 14 februari 2014. Klik hier voor het hele artikel.

valentijnsdag2014

2. Univé Coolste Schoolreisje 2014 op De Coolste Baan van Nederland!

Meer dan 2.800 schoolkinderen krijgen op 31 januari de primeur om als eerste op het ijs te staan van De Coolste Baan van Nederland in het Olympisch Stadion van Amsterdam! Vanuit het hele land rijden er vrijdagochtend bussen met als bestemming het Olympisch Stadion in Amsterdam. Hier worden alle kinderen ontvangen met limonade door de organisatie van Univé Coolste Schoolreisje. Want om 10.00 uur staan zij als eerste op het ijs van De Coolste baan van Nederland. Klik hier voor het hele artikel.

unive-coolste-baan-amsterdam

3. De Coolste Baan Van Nederland in het Olympisch Stadion geopend

Afgelopen vrijdag is in het Olympisch Stadion in Amsterdam de Coolste Baan Van Nederland geopend. Onder grootse belangstelling van de landelijke pers en het creme de la creme van de Nederlandse schaatswereld opende Humbert Tan om 19.30 de nieuwe schaatsbaan. Klik hier voor het volledige bericht van Contributor Lars.

coolste-baan-nederland-amsterdam-opening-schaatsen

4.Nederlander betaalt te veel voor reisverzekering

Onderzoek van Reisverzekering.nl heeft aangetoond dat Nederlanders te veel voor hun reisverzekering betalen. Ook bleek dat 65 procent van de Nederlanders geen idee heeft hoe duur de reisverzekering eigenlijk is. En dat terwijl er heel wat geld bespaard kan worden. Klik hier voor het volledige bericht.

nederlander-betaald-teveel-voor-reisverzekering-1

5. Het Chinese Nieuwjaar staat voor de deur

Het Westerse Nieuwjaar is inmiddels weer achter de rug, maar het Chinese Nieuwjaar staat alweer voor de deur. Rondom de viering van het Nieuwjaar worden er in Hongkong talloze festiviteiten georganiseerd tussen 31 januari en 14 februari. Op 31 januari viert de Chinese gemeenschap overal ter wereld weer één groot feest. Dit jaar ter ere van het jaar van het paard. Ook in Hongkong wordt dit uitgebreid gevierd want nergens anders is dit bruisende feest toegankelijker dan in deze wereldstad met onder meer de jaarlijkse Cathay Pacific kleurrijke optocht met praalwagens op 31 januari ’s avonds en op Nieuwjaarsdag 1 februari een spectaculaire vuurwerk in Victoria Harbour om 20.00 uur. Kik hier voor het hele artikel inclusief de nieuwjaarfestiviteiten in Hongkong.

hong-kong-skyline-1

Op de hoogte blijven?

Wil je elke week dit overzicht in je mailbox krijgen? Vraag dan nu onze inspirerende nieuwsbrief aan.

Comments are closed.