Univé Coolste Schoolreisje 2014 op De Coolste Baan van Nederland!

Meer dan 2.800 schoolkinderen krijgen op 31 januari de primeur om als eerste op het ijs te staan van De Coolste Baan van Nederland in het Olympisch Stadion van Amsterdam! Vanuit het hele land rijden er vrijdagochtend bussen met als bestemming het Olympisch Stadion in Amsterdam. Hier worden alle kinderen ontvangen met limonade door de organisatie van Univé Coolste Schoolreisje. Want om 10.00 uur staan zij als eerste op het ijs van De Coolste baan van Nederland.

ijspret-reistips-kerstvakantie

 

 

Programma 31 januari

Rintje Ritsma, mede-initiator van De Coolste Baan van Nederland, verzorgt voor deze bijzondere ochtend het startschot. Na ruim 2 uur schaatsen ontvangen alle kinderen warme chocolademelk en een saucijzenbroodje. De middag wordt compleet gemaakt door een spetterend optreden van Kinderen voor Kinderen. Uiteindelijk worden de kinderen om 15.00 uur weer naar huis gebracht met een ervaring om nooit te vergeten. De organisatie van De Coolste Baan van Nederland en van Univé Coolste Schoolreisje wensen alle schoolkinderen een onvergetelijk schoolreisje toe! Univé vindt bewegen voor iedereen belangrijk (jong, oud, met of zonder beperking). Buitenspelen en buiten bewegen hoort daar bij. Univé faciliteert en ondersteunt daarom verschillende landelijke en regionale acties. Bijvoorbeeld het NK knikkeren, Amsterdam City Swim en het Coolste Schoolreisje. Tot ziens in het Olympisch Stadion bij de Coolste Baan van Nederland!

Comments are closed.