Top 3 best gelezen persberichten 2013

Benieuwd naar welke persberichten uit de reisbranche afgelopen jaar het meest gelezen zijn? Hier vind je de top 3 best gelezen persberichten van 2013.

1. Wenen omarmt Gay toeristen

Winkelparadijs bij uitstek, een swingend nachtleven, trendy hotels, coole bars, een rijk aanbod aan musea en theaters, de Sisi adoratie, niet voor niets is Wenen onder de gay gemeenschap een geliefde bestemming. Ook dit jaar worden in de hoofdstad van Oostenrijk verscheidene evenementen en feesten voor homo’s en lesbiennes georganiseerd. Lees hier het volledige artikel.

wenen-gay-koffiehuizen

2. Overstromingen in Duitsland

Vanwege de overstromingen in Centraal-Europa hebben zeker tienduizenden mensen hun woning moeten verlaten. In Duitsland en omliggende landen heeft het water al zeker vijftien levens geëist, ook worden er nog tientallen mensen vermist. In Duitsland hebben vooral Thüringen en Beieren te kampen gehad met overstromingen. Met name de Beierse stad Passau, op zo’n 440 kilometer ten zuiden van Berlijn, lijdt hevig onder de wateroverlast. Sinds 1501 heeft het water niet zo hoog gestaan in de stad, waar drie rivieren, de Donau, Inn en Ilz samenkomen. Lees hier het volledige artikel.

hoogwater-duitsland-nieuws

3. Start 200 jaar Koninkrijk schouwspel

Op 30 november 2013 barst het feest los op het strand van Scheveningen. Op dat moment wordt gevierd dat Nederland 200 jaar een Koninkrijk is. Er wordt herdacht hoe Willem Frederik Prins van Oranje Nassau twee eeuwen geleden vanuit Engeland op Scheveningen aankwam. Honderden figuranten uit Scheveningen spelen de Landing na op het strand van Scheveningen. De hoofdrol is weggelegd voor Huub Stapel, er doen honderden figuranten mee, de Koninklijke Marine pakt groots uit en ook de Koning en Koningin zijn aanwezig. Zet 30 november daarom in je agenda! Lees hier het volledige artikel.

Landingsdag-den-haag

Op de hoogte blijven?

Wil je vaker soortgelijke overzichten in je mailbox ontvangen? Vraag dan nu onze inspirerende nieuwsbrief aan.

 

 

Comments are closed.