Vueling viert 4 miljoenste passagier in Nederland

Een belangrijke mijlpaal voor Vueling. De Spaanse vliegtuigmaatschappij heeft sinds de eerste vlucht vanaf Schiphol in 2005 4 miljoen Nederlandse passagiers op de plaats van bestemming gebracht.
vueling

Taart

Om dit te vieren, trakteerde Vueling haar passagiers op Schiphol gisteren op taart. Bovendien werden onder de passagiers van iedere vlucht die gisteren vanaf Amsterdam vertrok twee vliegtickets naar een directe Vueling bestemming naar keuze verloot. De gelukkige winnaars werden vlak voor hun vlucht verrast door de crew van het vliegtuig.

 

 

Nederland is een belangrijk markt voor Vueling. Op dit moment is het zelfs de op drie na grootste internationale markt. Bovendien kondigde Vueling onlangs aan dat zij aankomende zomer vanaf Amsterdam ook rechtstreeks op Rome vliegen. Via Rome kunnen passagiers straks heel makkelijk naar Zuid-Italië, de Griekse eilanden of Kroatië vliegen. Op deze manier wil Vueling haar Nederlandse klanten nog beter van dienst zijn.”

Tien rechtstreekse bestemmingen

Het eerste Vueling vliegtuig vloog in november 2005 voor het eerst vanaf Amsterdam naar Barcelona. De Spaanse vliegtuigmaatschappij begon met rechtstreekse vluchten naar Barcelona en Valencia. Inmiddels vliegt Vueling deze zomer vanaf Amsterdam rechtstreeks op tien bestemmingen. In 2011 was Vueling de eerste buitenlandse luchtvaartmaatschappij die permanent een vliegtuig op Schiphol stationeerde.

Comments are closed.