Emirates verbindt Dubai en Bangkok 6x per dag

Emirates, één van ‘s werelds snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen, heeft vandaag aangekondigd de capaciteit tussen Dubai en Bangkok verder uit te breiden. Vanaf 27 oktober start Emirates met de start van een 6e dagelijkse non-stop vlucht tussen de twee steden.

emirates-a380

Extra vlucht

De extra vlucht zal opereren als EK370 met vertrek vanuit Dubai om 15:20 en zal om 00:20 de volgende dag arriveren in Bangkok. De terugvlucht EK371 vertrekt om 01:55 uur uit Bangkok en arriveert om 05:45 uur in Dubai.

Barry Brown, Emirates’ Divisional Senior Vice President, Commercial Operations East:

De zesde dagelijkse vlucht start op dezelfde dag als de introductie van de tweede dagelijkse A380 op deze route, waarmee het belang van Thailand voor de maatschappij duidelijk wordt.

Zowel het aantal vluchten als de capaciteit op de routes naar Zuid-Oost Azië zijn gestegen door de toenemende vraag vanuit de klant. In aanvulling op de 6e dagelijkse vlucht naar Bangkok, heeft Emirates ook het aantal vluchten naar Hong Kong verhoogt tot vier dagelijkse verbindingen en wordt er op 1 oktober een dagelijkse non-stop vlucht naar Clark (Filipijnen) gestart.

Service

Op de route Dubai-Bangkok wordt een Boeing 777-200ER ingezet met 12 stoelen in First Class, 42 stoelen in Business Class en 220 Economy stoelen. Alle passagiers kunnen genieten van Emirates’ bekroonde ice entertainment systeem inclusief films, Thaise, Filippijnse en Kantonese TV programma’s en heerlijke maaltijden geserveerd door de multi-culturele cabin crew.

Emirates vliegt nu naar 134 bestemmingen in 76 landen vanaf Dubai, waaronder 22 bestemmingen in 12 verschillende landen in Azië en Australië. Vanaf Bangkok biedt Emirates vluchten aan naar Dubai, Hong Kong, Sydney en Christchurch. Vanuit Hong Kong vliegt Emirates op Dubai en Bangkok.

Comments are closed.