Nieuwe website Wild West USA

Schitterende natuur, volop mogelijkheden om te wandelen, te fietsen, paard te rijden en te watersporten, interessante historische bezienswaardigheden afgewisseld met geweldige stadjes met de sfeer van cowboys en indianen, dat is Wild West USA. Onder deze naam stellen de staten Idaho, Montana, South Dakota en Wyoming in het noordwesten van Amerika zich voor aan de Nederlandse en Belgische reiziger. Iedereen die op zoek is naar informatie over deze regio, kan hiervoor nu terecht op de website www.wildwestusa.nl.

rodeo-wild-west-usa-2

Gratis brochures aanvragen

Op de website is uitgebreide informatie per staat te vinden, worden reissuggesties gegeven en vindt men een lijst met Tour Operators bij wie reizen naar deze regio geboekt kunnen worden. Ook is het mogelijk om een gratis brochurepakket van de Wild West USA staten te bestellen. Uiteraard is de website ook gekoppeld aan een Wild West USA Facebook pagina waar nog veel meer nieuwtjes, foto’s en filmpjes gedeeld worden.

real-usa-wild-west

‘Real America’

De meeste reizigers beginnen hun ontdekking van Amerika in Florida of Californië, maar iedereen die geïnteresseerd is in het ‘echte’ Amerika mag deze regio niet overslaan. Zo is in Wild West USA Yellowstone te vinden, het allereerste National Park ter wereld. Maar ook Grand Teton, Glacier en Badlands National Park zijn een bezoek meer dan waard. En wat te denken van toeristische hoogtepunten als Mount Rushmore, Craters of the Moon, de Black Hills en Devils Tower? Er is meer dan voldoende te zien en te ontdekken tijdens een vakantie in dit prachtige gebied. Of de interesse nu uitgaat naar natuur, historie en cultuur, naar sportieve activiteiten als skiën, mountainbiken, paardrijden en golfen of naar puur genieten, deze vier staten zijn in alle seizoenen even mooi!

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Amerika

 

Reviews lezen over Amerika

Meer informatie over Amerika vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Amerika. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Amerika met Skyscanner

Kaart van Amerika

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.