Vluchten Icelandair naar nieuwe bestemmingen

Icelandair, de luchtvaartmaatschappij met vluchten van en naar IJsland en Noord-Amerika, heeft de eerste vluchten uitgevoerd naar de drie nieuwe bestemmingen die eerder dit jaar werden aangekondigd. Op 15 mei vond de eerste vlucht naar Anchorage, Alaska, plaats. Op 1 juni vertrok vanuit IJsland zowel de eerste vlucht naar Sint Petersburg, Rusland, als de eerste vlucht naar Zurich, Zwitserland.

De vluchten naar Anchorage, Alaska, zullen vanaf nu twee keer per week worden uitgevoerd, tot en met 15 september dit jaar. Icelandair vliegt op woensdag en zaterdag via IJsland naar Alaska en op donderdag en zondag via IJsland terug naar de Europese bestemmingen. Ook volgend jaar zal Icelandair weer vluchten naar Anchorage, Alaska, uit gaan voeren.

icelandair-boeing-737-max-8-9

Naast Anchorage vliegt Icelandair vanuit IJsland naar negen andere bestemmingen in Noord-Amerika: Denver, Seattle, Minneapolis, Washington DC, Boston, New York, Orlando, Toronto en Halifax.

Over Icelandair

De nationale luchtvaartmaatchappij van IJsland is een aantrekkelijke optie voor trans-Atlantische vluchten naar Noord-Amerika. Icelandair biedt veilige, betrouwbare vluchten en een uitstekende service op vluchten naar stedelijke gebieden aan beide zijden van de Atlantische Oceaan. De luchtvaartmaatschappij opereert vanuit haar thuisbasis IJsland en maakt gebruik van de geografische ligging halverwege tussen Amerika en Europa. Ze werkt continu aan een groeiend netwerk van internationale routes met IJsland als basis.

De luchtvaartmaatschappij biedt de mogelijkheid bij al haar bestemmingen een stopover op IJsland te maken van maximaal 7 dagen, zonder toeslag op het ticket.

Voor meer informatie www.icelandair.nl

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van IJsland

 

Reviews lezen over IJsland

Meer informatie over IJsland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar IJsland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar IJsland met Skyscanner

Kaart van IJsland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.