Uitbreiding routenetwerk bij Turkish Airlines

Het routenetwerk van Turkish Airlines vanuit hub luchthaven Istanbul breidt continu uit. De nieuwste bestemmingen toegevoegd aan het netwerk zijn Colombo, Houston, Akaba en Kuala Lumpur. Door de centrale ligging van Istanbul bestrijkt het routenetwerk van Turkish Airlines met 221 bestemmingen de hele wereld.

Nieuwe bestemmingen

Vanaf 1 februari is de nieuwe lijnvlucht naar Colombo, Sri Lanka operationeel. Via Istanbul en met een tussenlanding in de Malediven vliegt de vliegtuigmaatschappij vijf keer per week naar deze bestemming. Daarnaast breidt het netwerk in chronologische volgorde verder uit met de bestemmingen Houston, Akaba en Kuala Lumpur. De vluchten naar Houston starten vanaf 1 april met vier vluchten per week en de frequentie verhoogd vanaf juli naar zes keer per week. Vanaf 3 april vliegt Turkish Airlines rechtstreeks drie keer per week op Akaba in Jordanië. Bestemming Kuala Lumpur is de laatste toevoeging aan het netwerk met drie vluchten per week vanaf 25 april. Met ingang van 19 juni verhoogd de frequentie op deze lijnvlucht naar vier keer per week.

Meeste bestemmingen

Routenetwerk van Turkish Airlines
Via hub luchthaven Istanbul vliegt de vliegtuigmaatschappij naar 221 bestemmingen wereldwijd in 98 landen. Met dit uitgebreide routenetwerk is Turkish Airlines de vliegtuigmaatschappij die naar de meeste landen ter wereld vliegt. Voortdurend werkt Turkish Airlines aan een verdere uitbreiding van het routenetwerk. Daarnaast streeft de vliegtuigmaatschappij ook constant naar een verhoging van de frequentie op bestaande lijnvluchten. 


route-uitbreiding-turkish-airlines-meeste-landen-ter-wereld

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Schiphol

 

Reviews lezen over Schiphol

Meer informatie over Schiphol vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Schiphol. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Schiphol

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.