Nieuwe sponsor International Wine Conference

De Vereniging van Wijn Producenten van de Kroatische Kamer van Koophandel is de nieuwe hoofdsponsor van het International Wine Tourism Conference & Workshop (IWINETC) 2013, zo laat de organisatie Wine Pleasures weten. De vijfde editie van deze internationale wijn workshop vindt dit jaar plaats op 15 en 16 maart in de Kroatische hoofdstad Zagreb.
Schermafbeelding 2013-02-28 om 11.16.36

Twee dagen in het kader van wijn en toerisme

De IWNETC 2013 trekt wereldwijd professionals uit de wijn en toerisme branche naar Zagreb om twee dagen seminars te volgen, te discussiëren en ideeën te ontwikkelen voor nieuwe zakelijke mogelijkheden. Uiteraard onder het genot van diverse wijnen uit onder andere Kroatië, India en Thailand.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Zagreb

 

Reviews lezen over Zagreb

Meer informatie over Zagreb vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Zagreb. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Zagreb met Skyscanner

Kaart van Zagreb

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.