Mooiste autoroutes door de Rocky Mountains

Voor het plannen van de ultieme autorondreis door de Rocky Mountains biedt de nieuwe website www.drivethetop10.com uitkomst. De top 10 die hierop wordt vermeld, bestaat uit de mooiste ‘scenic drives’ door vijf staten in het noordwesten van de USA(Idaho, Montana, Wyoming, Washington and Oregon) en twee provincies in het zuidwesten van Canada (British Columbia en Alberta). In deze routes zijn maar liefst 19 nationale parken en monumenten opgenomen, zoals Yellowstone en Glacier National Park, the Badlands en Craters of the Moon.

Spectaculaire autoroutes in Rocky Mountains

De volgende spectaculaire routes zijn te vinden op de website:

  • Beartooth Highway
  • Circle the Continental Divide Driving Tour
  • Hells Canyon Scenic Byway
  • Hot Springs Circle Tour
  • International Selkirk Loop
  • Montana Scenic Loop
  • Northwest Passage Scenic Byway
  • Salmon River-Sawtooth Scenic Byways
  • Waterton – Glacier International Peace Park Loop
  • Yellowstone – Grand Teton Loop

Rocky Mountains: voor ieder wat wils

Voor liefhebbers van pure natuur, outdoor activiteiten, spectaculaire uitzichten en ongerepte flora en fauna biedt deze top tien fantastische mogelijkheden. Op de Engelstalige website zijn de uitgebreide routes te vinden met informatie over de omgeving en evenementen en ook vindt men er reisverhalen en foto’s van reizigers. Iedereen die zelf niet kan kiezen, kan zijn of haar interesses aangeven waarna de website de best passende route(s) selecteert.

Kortom, voor het plannen van een vakantie in dit prachtige gebied is de website www.drivethetop10.com een aanrader!

Voor meer informatie over de staten Idaho, Montana, South Dakota en Wyoming kun je ook kijken op www.rmi-realamerica.nl.

Comments are closed.