Overnachten in Umeå

overnachten-hotel-icoon-verkeersbureaus In Umeå vind je veel verschillende accommodaties om te overnachten. Luxe hotels, hostels, B&B’s en zelfs airbnb hosts vind je in Umeå. Wij hebben een aantal hotel tips voor je op een rijtje gezet zodat je heerlijk zult slapen in Umeå.

ontbijt-vlees-hotel-stora -hotellet-umea

Hotels in Umeå

Een keur aan goede hotels in Umeå. Volgens Booking.com zijn er 17 hotels die gemiddeld een 8,1 score krijgen in de reviews. Dat betekent dat alle hotels goed zijn.

Stora Hotellet

Aan de rivier Umeälven vind je het Stora Hotellet. Dit bijzondere hotel, member van WorldHotels, heeft 4-sterren en 1 van de mooiste hotel bars ter wereld. In de avond mengen de hotel gasten zich met de lokals om er een drankje te drinken. De ideale plek om reisverhalen te delen en nieuwe mensen te leren kennen.

 

 

Het Stora Hotellet in Umeå is ingericht als een schip, met hoog tapijt, en donkere smaakvolle kamers. Op je kamer kom je volledig tot rust in het comfortabele bed met topper op het matras. Dankzij de rainshower is douchen een waar genot. En koude voeten, die krijg je niet, omdat de badkamer vloer verwarmd is. Handig is ook de strijkplank in de kamer en het gratis snelle WiFi.

Het ontbijt is in een overdekte hal. Je hebt hierdoor het gevoel buiten het hotel te zitten, waardoor je het schitterende gebouw uit 1895 kunt zien. Elke ochtend is er een buffet ontbijt met verse en pure gerechten. De zalm, haring en andere lokale Zweedse gerechten ontbreken niet!

ontbijt-2-hotel-stora -hotellet-umea

Geniet van puur eten

Geniet van puur eten

ontbijt-appels-hotel-stora -hotellet-umea

ontbijt-godmorgon-hotel-stora -hotellet-umea

ontbijt-hotel-stora -hotellet-umea

ontbijt-zaal-hotel-stora -hotellet-umea

Ontdek meer hotels in Umea op Booking.com.

Campings in Umeå

Ontdek meer tips om te kamperen in Umeå in onze inspirerende nieuwsbrief vol Umeå tips!