Kun jij deze Speakeasy op Aruba vinden?

Aruba biedt een uitgebreide selectie aan hotels, villa’s en vakantiewoningen, variërend van intieme boetiekhotels tot uitgestrekte All Inclusive resorts. Niettemin, als je eenmaal buiten de deur wilt stappen, is er niets verfrissender dan een avondje doorbrengen in een cocktailbar. En gelukkig biedt Aruba nu ook een vooruitstrevende bar die al op de lijst van ‘s werelds beste cocktailbars prijkt ontdekt Fred.

Geheime ontvangst

Apotek speakeasy bar op Aruba

De Apotek speakeasy, de onbetwiste pionier binnen de Caribische cocktailscene, straalt een lichtend voorbeeld uit. Ik heb het geluk gehad om van cocktails te genieten in vele exquise bars in de Cariben, maar kan hun bewering waarmaken? Absoluut, met name voor Aruba. Apotek zet werkelijk de trend en onderscheidt zich op bewonderenswaardige wijze. Gelegen in een historisch pand, verscholen ergens in Oranjestad.

 

 

Bestellingen

Cocktail shaker

Slot & grendel

 

 

 

 

Comments are closed.