Slapen in Madrid voor zakenreizigers

De tijd van saaie hotels voor de zakenreizigers is voorbij. Natuurlijk zijn de faciliteiten om effectief te werken, te ontmoeten en te communiceren zeer belangrijk, maar aan de vrije uurtjes wordt nu ook gedacht. Goed eten, lekkere cocktails, relaxte lounges, een nachtclub, een spa en natuurlijk een uitgebreide gym.

Fred van Eijk maakt cocktails in Madrid

Cocktails aan het maken

NH Collection Eurobuilding

De NH Hotel Group geeft hier goed gehoor aan en opende onlangs in Madrid na 3 maanden van verbouwing zijn Spaanse flagship hotel NH Collection Eurobuilding.
 
ZIE OOK: Tijd over? Maak een dagtocht door de omgeving van Madrid
 
Gesitueerd in het financiële hart van de stad is dit 431 kamers tellende viersterrenhotel omgetoverd tot een toonaangevend hotel op het gebied van haute cuisine en technologie.
 

 

3* Michelin restaurant

Culinaire enthousiastelingen kunnen hun hart ophalen in het 3* Michelin sterren restaurant DiverXo van David Muñoz, culinair brein en ‘enfant-terrible’ van de Spaanse keuken. Voor nog meer fine dining kun je terecht in de diverse ruimtes van DOMO by Roncero & Cabrera. Hier tref je haute cuisine van Roncero gecombineerd met de exclusieve cocktailcreaties van Diego Cabrera. De extra calorieën en de lekkere drankjes train je er zo weer af in de gym.

Het zwembad van NH Collection Eurobuilding

Het zwembad

De lounge van HN NH Collection Eurobuilding

De lounge van NH Collection Eurobuilding

Een NH Collection Eurobuilding hotelkamer

De hotelkamer

 

Meer reisverhalen en tips zoals deze ontvangen?

Vul je e-mailadres in om te genieten van nieuwe reisverhalen en tips van onze contributors.

 

 

Comments are closed.