Hier beleef je jouw ideale gezinsvakantie

Maak je graag een reis met je kinderen? Wij weten als geen ander dat het niet altijd makkelijk is om een kindvriendelijke-vakantie te vinden. Deze bestemmingen zijn ideaal voor jong én oud. Ontdek deze week tips voor een geslaagde gezinsvakantie in Saksen in vakantieland Duitsland. Of beleef avontuurlijke excursies in Dubai. Dicht bij huis een tip voor een knapzakwandeling. Laat je mij weten waar jullie heen gaan?

 

De fijnste gezinsvakantie beleef je in Saksen

Een geslaagde familievakantie moet vooral ontspannend zijn, maar een beetje avontuur is ook nooit weg. De juiste ingrediënten? Natuur, water, bergen, fietsroutes en attractieparken. Spitsen nu alle gezinsleden de oren? Dan is je volgende vakantiedoel bekend!

Saksen – met de prachtige regio’s Vogtland, Erzgebirge, Leipzig, Dresden Elbland, Sächsischer Schweiz en Oberlausitz – vinkt alles af. Wat dacht je van meren waar waterratten hun hart ophalen? Liever wandelen, klimmen en kastelen ontdekken? Ook daarvoor zit je goed in Saksen. In deze deelstaat valt van alles te beleven. En de grote keuze aan gezinsvriendelijke accommodaties maken je verblijf extra aantrekkelijk.

 

Zorgeloos vakantie vieren met het hele gezin

Ga je met kinderen op vakantie, dan wil je op je bestemming niet te maken krijgen met onverwachte verrassingen. Wil je zeker weten dat alles voor jouw gezin goed geregeld is? Let dan op het kwaliteitslabel Familienurlaub in Sachsen (Familievakantie in Saksen). Dit keurmerk biedt jullie zekerheid. want alle vakantieverblijven, vrijetijdsvoorzieningen én gezinsvriendelijke plekken met dit label zijn grondig doorgelicht. Kies je favoriete bestemming, check het kwaliteitslabel Familienurlaub in Sachsen en geniet van een zorgeloze gezinsvakantie!

 

Ontvang gratis een brochure

Ga naar www.saksen.info, klik op Plan je reis, selecteer informatiemateriaal en bestel gratis de brochure: Familienurlaub in Sachsen. Je kunt de brochure ook gratis downloaden via onderstaand formulier.

 

 

Op pad met de knapzak

Ga op pad met een knapzak en maak een wandeling rondom een kasteel. Elke woensdag, donderdag, zaterdag en zondag kun je bij kasteel huis Verwolde een prachtige wandeling maken met je (klein)kinderen. De route is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en de knapzak kost €7,50. Parkeren bij huis Verwolde is gratis. Na de wandeling is het genieten bij Theeschenkerij Verwolde van een kopje koffie met appelgebak.

 

 

Dubai is kindvriendelijk

Als je aan een reis met kinderen denkt, sla Dubai dan niet over. Harmke reisde af naar Dubai, waar het altijd zonnig en warm is. Speciaal voor jou maakte ze deze tips om te doen in Dubai. Loop over de boulevard “The Walk” en ga ontbijten bij Jumeirah Beach. Breng vervolgens een bezoek aan de Old Town en laat je verrassen door een web van nauwe straatjes vol winkeltjes. Maak je familie bezoek aan Dubai extra speciaal en doe een woestijnsafari. Daarbij cross je door de zandheuvels en geniet je van de zonsondergang met koffie en dadels.

 

 

 

 

 

Comments are closed.