In deze landen krijg je hoogwaardige zorg tijdens jouw medische behandeling

Deze week duiken we in het boeiende concept van medisch toerisme. Dat is je gezondheid verbeteren terwijl je geniet van prachtige bestemmingen. Jaarlijks maken meer dan 6 miljoen mensen een (korte) reis voor een medische behandeling in een ander land. Want een goede gezondheid is het belangrijkste dat je hebt. En tegenwoordig hebben we eenvoudig toegang tot geavanceerde medische behandelingen over de hele wereld.

We nemen je mee op reis naar 3 bestemmingen die bekendstaan om hun hoogwaardige medische zorg en de daarbij behorende omgeving waaronder Düsseldorf.

 

Düsseldorf is jouw 1e keuze voor een medische behandeling

Düsseldorf is niet alleen een stad vol charme en innovatieve bedrijven. De stad over de grens bij Nederland staat ook bekend om zijn uitstekende medische faciliteiten en hoog gekwalificeerde zorgverleners. Met een reeks gespecialiseerde ziekenhuizen en medische centra, trekt de stad steeds meer medisch toerisme aan. Een medische behandeling in een kliniek in Düsseldorf betekent hoogwaardige zorg in combinatie met een verblijf in een heuse metropool langs de Rijn.

 

Toonaangevende onderzoeksinstituten

Düsseldorf staat bekend om zijn toonaangevende onderzoeksinstituten, wat de stad tot een centrum van medische vooruitgang en kennis maakt. Van orthopedische chirurgie en medische check-ups tot cosmetische ingrepen. Düsseldorf biedt een breed scala aan behandelingen met de nieuwste technologieën. De combinatie van deze medische expertise en de schilderachtige Rijn promenade maken je herstel een aangename ervaring.

 

Ervaar de cultuur van Düsseldorf

Een andere combinatie is die van de diverse culturele mogelijkheden, de fantastische vrijetijdsvoorzieningen en de internationale keuken. In 10 minuten kom je bijna overal in Düsseldorf. Düsseldorf is een perfecte plaats om te leven, ook tijdelijk als medisch toerist!

 

Bekijk welke medische specialismen je allemaal in Düsseldorf vindt. Zoek je een specifieke medische kliniek? Kijk dan hier. Dicht bij de kliniek verblijven? Hier vind je de beste hotels. Heb je een groter budget? Laat je medische reis dan door dit bedrijf organiseren: van een VIP ontvangst op Düsseldorf Airport tot en met vervoer met een luxe limousine naar je 5-sterren hotel. Ga naar www.duesseldorf-health.de/nl voor alle informatie en de medische mogelijkheden.

 

Turkije was in trek

Turkije had zich gevestigd als een topbestemming voor medisch toerisme. Helaas zijn er de afgelopen jaren ook geluiden ontstaan van mensen die mindere ervaringen hadden. Waarschijnlijk zijn dit vooral esthetische en tandheelkundige behandelingen geweest die werden uitgevoerd door niet-erkende artsen. Dat komt vaak door slechte keuzes. En dat is jammer want het land biedt een rijke cultuur, heerlijke gerechten en prachtige landschappen. Controleer altijd bij je zorgaanbieder of zij een overeenkomst hebben bij je gewenste medische aanbieder en wat andere cliënten zeggen.

 

 

Aruba is er ook voor medisch toerisme

Medisch toerisme naar Aruba zit in de lift. Steeds meer Nederlanders kiezen ervoor om hun oogoperatie op Aruba te laten uitvoeren en daarna te herstellen nabij de azuurblauwe zee van Palm Beach, het bekendste strand van Aruba. Het voordeel is dat iedereen er Nederlands spreekt.

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.