Plan een workation op deze fijne bestemmingen

Kijk jij ook wel eens jaloers naar al die mensen die in het buitenland zitten en werken? Dat is tegenwoordig voor veel mensen haalbaar. Zeker als je veel met een beeldscherm werkt kan je dat vaak vanaf een andere locatie doen. Wat dacht je van ontspannen werken vanuit je eigen bungalow? Of ‘s ochtends zwemmen en als Nederland wakker is vanuit de hotellounge aan de slag met je laptop. Ben je liever actief voor of na werktijd? Dan is een weekje vanuit de sneeuw werken ook een optie. We tippen je 3 bestemmingen waar je perfect remote kunt werken tijdens jouw workation.

Museum of the Future

Museum of the Future

Actief in de sneeuw vanuit Tirol

Met de auto rijd je in een dag naar Tirol. Kies een van de vele wintersport bestemmingen en je Tirol workation kan beginnen. Overdag werken en connecten met je collega’s en klanten op afstand via Zoom en aan het einde van de dag pak je een paar pistes mee. De echte sportieveling staat natuurlijk voor dag en dauw op om de vers geprepareerde pistes in de ochtend te berijden. Daarna ontbijt en je zit vol energie klaar voor je 1e Zoom call met die nieuwe klant. Onze tip: probeer ook eens activiteiten buiten de piste. Viel spaß!

Eiskletterpark Osttirol

Plan een workation op de Limburgse Cauberg

In het Limburgse Valkenburg ligt Landal Kasteeldomein De Cauberg. Harmke ging erheen voor een korte workation en om te genieten van de wellnessfaciliteiten van Thermae 2000 dat aan de overkant ligt. Zo combineer je een paar dagen ongestoord werken met het glooiende Zuid-Limburgse landschap en een heerlijke spa behandeling. Je collega’s zullen aan je merken dat je vol energie zit en dat je creativiteit weer op-en-top is. Veel plezeer!

Landal Kasteeldomein De Cauberg

Landal Kasteeldomein De Cauberg

 

 

Zon, zee & perfecte WiFi in Dubai

Stap in de namiddag in het vliegtuig en 6 uur en 10 minuten met de taxi later sta je midden in Dubai. Een goede nacht slapen en de volgende ochtend spring je in het buitenzwembad van je hotel voor een paar baantjes. Na het ontbijt is Nederland ook op kantoor aangekomen vanwege het tijdsverschil van 3 uur en begin je aan die belangrijke Teams meeting. Dankzij de snelle WiFi & 4G/5G sta je overal in Dubai goed in contact met je collega’s en het thuisfront. En omdat Dubai bijna 24 uur per dag leeft kun je gerust om 21:00 in de avond naar een Mall gaan of uit eten in een prima restaurant. Over het algemeen is alles open tot 1 uur middernacht dus je hebt tijd genoeg voor ontspanning. Bekijk bijvoorbeeld de schitterende streetart in de wijk Al Karama. Onze tip: Het nieuwe Museum of the Future is een aanrader (zie openingsfoto). Inshallah!

Streetart in de wijk Al Karama in Dubai

 

 

Laat je inspireren voor jouw volgende trip

Ontvang elke week een e-mail met ideeën voor jouw volgende reis. Elke week een thema update over Nederland, Europa en een ver-weg bestemming om jou te inspireren.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam

 

Comments are closed.