Deze Kerstmarkten zijn open en win dit warme cadeau

Verlanglijstjes vullen met je wensen en genieten op een kerstmarkt in Nederland, Duitsland of Tsjechië. Een reis-ervaring is het mooiste december cadeau. Laat je inspireren door de 7 kerstmarkten in Düsseldorf die nog steeds open zijn. Ook in deze nieuwsbrief de kans om een paar heerlijk handgemaakte sloffen te winnen van het Deense Glerups. Lees snel verder en doe mee. Je kunt de sloffen natuurlijk ook weggeven aan je Sint of Kerst lootje.

Kerstboom op Lincoln Road

Kerstboom

 

Bezoek een kerstmarkt in Düsseldorf of Tsjechië

Na een jaar te hebben overgeslagen is de Kerstmarkt Dusseldorf weer open sinds 21 november 2021. Het aantal wordt uitgebreid naar acht in totaal om het publiek beter te spreiden. Op iedere kerstmarkt staan in tegenstelling tot vorige edities iets minder hutten en kraampjes, en ook de onderlinge afstand tussen de hutten wordt vergroot. Lees er alles over en plan je bezoek op verkeersbureaus.info/nieuws/2021/11/22/163336-acht-kerstmarkten-in-dusseldorf-dit-jaar-voor-een-sfeervolle-kerstbeleving/.

 

Ook in Tsjechië zijn ze dol op kerst en de markten die daarbij horen. In verschillende steden kun je deze kerstmarkten bezoeken en genieten van de magische kerstsfeer. Feestelijke lichtjes, versierde pleinen, metershoge kerstbomen, de geur van gepofte kastanjes en glühwein en kraampjes met handgemaakte producten. De Tsjechische kerstmarkten zorgen altijd voor een magisch sfeertje.

 

 

Kerststad Valkenburg 2021 geeft licht

Valkenburg aan de Geul opende het Nederlandse kerstmarkt seizoen. Kerststad Valkenburg 2021 geeft licht. In de periode vanaf nu tot 09-01-2022 zijn er zowel ondergronds als bovengronds vele vertrouwde en nieuwe kerstactiviteiten te beleven in Valkenburg. Er zijn meerdere (ondergrondse) kerstmarkten, verschillende kerstwandelingen, betoverende kerstgrotten en heel veel fonkelende kerstlichtjes. Lees alle informatie en de voorwaarden voor bezoek aan de Valkenburg kerstmarkt hier.

 

 

Win een paar heerlijk warme sloffen of geef ze weg aan jouw lootje

Vul je verlanglijstje voor de feestmaand of verras jouw dierbare in december met een speciaal cadeau. Het Deense merk Glerups heeft heerlijke handgemaakte sloffen van Gotlandwol en merinowol. Dus warme voeten gegarandeerd.

 

Dat is wel net zo fijn nu de temperaturen alweer onder nul zijn geweest deze week. Je bestelt de sloffen hier. Een goed idee voor jezelf, voor je Sinterklaas lootje of alvast voor onder de kerstboom. Je kunt ook een paar sloffen winnen. Wij mogen van Binorm 1 paar Glerups verloten onder onze nieuwsbrief winnaars. Vul onderstaande formulier in en doe mee !

 

 

Laat je inspireren voor jouw volgende trip

Ontvang elke week een e-mail met ideeën voor jouw volgende reis. Elke week een thema update over Nederland, Europa en een ver-weg bestemming om jou te inspireren.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam

 

Comments are closed.