Het wordt wordt pas echt knus nu met warme voeten

De herfst is voor veel mensen het favoriete seizoen. Buiten kleuren de bomen en binnen komt de geur van appeltaart en kaneelthee je tegemoet. Het kan ook al flink koud, nat en guur zijn. Dan is het een weldaad om je voeten binnen op te warmen met sloffen van natuurlijk wolvilt. Zoals die van Glerups, gemaakt met oog voor dierenwelzijn, milieu en sociale duurzaamheid.

Vilt

Het vilt is gemaakt van een mengsel van Gotlandwol en merinowol. Het is ademend en houdt goed warmte vast. Glerups pantoffels kun je daarom het beste met blote voeten dragen zodat de wol het best tot zijn recht komt. Ze vormen zich op een natuurlijke manier naar de vorm van je voet: niet te strak, niet te los maar precies goed. De dubbele laag vilt in het voetbed geeft een aangename veerkracht. Ga voor meer informatie naar www.binorm.nl/glerups.

 

 

Glerups koopt uitsluitend schapenwol bij speciaal geselecteerde Nieuw-Zeelandse schapenhouders die zijn aangesloten bij het ZQ-programma. Dit programma garandeert dat de merinowol voldoet aan de vier door ZQ opgestelde kernwaarden: dierenwelzijn, zorg voor het milieu, sociale duurzaamheid en de beste kwaliteit wol.

 

 

Glerups pantoffels zijn er in model slipper, laars of schoen. Ze zijn verkrijgbaar in veel kleuren, in Nederland en België, via binorm.nl/glerups. Winkeladviesprijs vanaf € 69,95.

 

Neem je glerups ook mee op reis. Klik op de foto voor meer informatie.

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.