Reis veilig door Nederland met je eigen camper

Camperaars zijn optimistisch over de toekomst, meldt het NKC, Europa’s grootste camperclub. Met je eigen camper trek je er veilig, comfortabel en wanneer jij dat wilt op uit in Nederland. Of, als we weer naar het buitenland mogen, over de grenzen. Wat ga jij deze vakantie doen? We geven je graag een paar mooie tips om Nederland voordelig met een (huur)camper te verkennen.

Veilig genieten met een camper

 

Eindelijk Drenthe eens rustig verkennen

Neem eindelijk eens de tijd om Drenthe te verkennen in plaats van dagelijks in de file over de A28 te rijden. Drenthe is een groene provincie en niet voor niets geliefd bij actieve 50-plussers en gezinnen. En met een camper wordt een vakantie in Drenthe helemaal een ervaring om nooit meer te vergeten. Drenthe is ruimtelijk dus de kans is groot dat je weinig andere mensen tegenkomt op een fietstrip vanaf je camperparking. Tijdens de rit kom je meren, bossen, zandverstuivingen en heide tegen. En natuurlijk maak je een stop bij een van de vele hunebedden voor een selfie.

In de avond maak je samen een heerlijke maaltijd voor de camper. Een glaasje wijn erbij en deze zomervakantie in het nieuwe Normaal voelt als alsof je nooit iets anders hebt gedaan. En die A-28? Die gebruik je om met je camper naar 1 van deze 3 campings te rijden:

  • 1. Camping Exloo;
  • 2. Camperpark Dwingelderveld;
  • 3. Nuuverstee, met hun unieke camper draaiplateau waardoor je altijd met de snelheid van de zon kunt meedraaien.

Bekijk de tarieven en vraag een voorstel aan voor jouw volgende vakantie.

 

 

Verken de Nederlandse natuurgebieden

In Nederland verken je vele mooie gebieden met de auto en de fiets. Huur een auto voor een week op Alamo.nl en rijd ermee op je gemak naar de Ginkelse Heide. Ter plaatse maak je een prachtige fietstocht door de bossen en over de heide. Sluit je dag af in Ede met een gezellig hapje eten. ‘s Avonds rijd je in je nagenoeg nieuwe huurauto met airco terug naar huis vol plannen voor de volgende dag.

Dag 2 staat in het teken van Schiphol. Met de fiets wel te verstaan. Parkeer je huurauto in de buurt van Amsterdam-Zuid en maak een heerlijk rondje van 54 km via Hoofddorp naar Schiphol en via Amstelveen en het Amsterdamse Bos weer terug naar je auto. Bekijk hier alle grote locaties waar je een auto kunt huren. Op Lejebil vind je altijd een verhuurlocatie bij jou in de buurt.

 

Wil je toch naar het buitenland?

Wil je toch graag naar het buitenland als dat weer kan? Vanaf 15 juni kun je weer door België rijden op weg naar Frankrijk. Wist je dat het Franse buitenleven ideaal is voor outdoor activiteiten voor de hele familie? De verschillende regio’s, zoals de Champagne Ardenne, bieden activiteiten voor wijnliefhebbers, sportievelingen, wandelaars, waterratten en natuurliefhebbers. Huur je camper in Nederland, maak hem klaar voor vertrek en rijd ermee naar Frankrijk. In een halve dag kom je al aan op de bestemming en dus is Frankrijk een geschikte bestemming voor een heerlijke vakantie. Laat je verrassen door de activiteiten en geniet van de heerlijke Franse natuur en champagne.

 

 

Laat je inspireren voor jouw volgende trip

Ontvang elke week een e-mail met ideeën voor jouw volgende reis. Elke week een thema update over Nederland, Europa en een ver-weg bestemming om jou te inspireren.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam

 

Comments are closed.