Dit zijn de mooiste kerstmarkten dit jaar

Het is weer alweer december en dat betekent Kerst! Heb jij al een uitje gepland naar een van de mooiste kerstmarkten van 2019? Laat je inspireren door de 7 kerstmarkten in Düsseldorf, Joris’ Kerstboom in Nederland en kerstshoppen in Minneapolis.

Kom naar de kerstmarkt van Düsseldorf

In de aanloop naar Kerstmis is de licht in Düsseldorf gevuld met de geur van geroosterde amandelen en warme glühwein. Vele Nederlanders komen elk jaar weer terug naar de stad om hun kerstinkopen te doen en de kerstmarkten(!) te bezoeken. Düsseldorf heeft maar liefst zeven markten, elk met een eigen thema. Wanneer je door de markten slentert, zul je versteld staan van de fantasierijke ontwerpen van de kerststallen en de verscheidenheid aan producten die worden verkocht

Gluhwein drinks op de kerstmarkt in Düsseldorf

Gluhwein drinks op de kerstmarkt in Düsseldorf

Wat de kerstwereld van Düsseldorf zo anders maakt dan anderen, is de variëteit. Eén kerstwereld, maar 7 afzonderlijke markten. Ga naar de Engelchenmarkt en beleef een zee van licht en engelen of bezoek de Sternchenmarkt en bekijk de vele mooie kerststerren. Binnen een kilometer wandel je van het ene thema naar de volgende, onderweg genietend van lekkernijen. En de kerstcadeaus die je zoekt? Die ga je zeker vinden in Düsseldorf.

Meer informatie in het Nederlands en openingstijden van de kerstmarkt Düsseldorf op www.duesseldorf-tourismus.de/nl/top-veranstaltungen/kerstmarkt/

Kerstmarkt Carschaus

Kerstmarkt Carschaus

Dit zijn de plekken om mooie verhalen te delen

In de donkere decemberdagen is Joris’ Kerstboom de ultieme ontmoetingsplaats. Iedereen krijgt de kans om een vriend, familielid of geliefde in het licht te zetten bij één van de Joris’ Kerstbomen, die verspreid staan door heel Nederland. Het programma Joris’ Kerstboom laat mensen voor het tiende jaar stilstaan bij een bijzonder persoon in hun leven en biedt een plek om mooie verhalen te delen.

Kerstshoppen in een echte Amerikaanse shopping mall

Voor wie dit jaar liever wat verder van huis gaat is de Mall of America in Minneapolis de perfecte locatie voor al je kerstinkopen. Je vindt er een groot aanbod van winkels, restaurants en entertainment in schitterende kerstmis decoratie. Wist je dat je in de Mall of America BTW vrij winkelt? Koop je kerstcadeaus in een van de 500 winkels en sluit je dag af met een bezoek aan de attracties van het themapark de “Nickelodeon Universe”. Vergeet niet om het couponboekje te downloaden zodat je meer dan $5.000 korting krijgt op je kerstinkopen.

 

 

Spongebob en Patrick in Nickelodeon Universe® in de Mall of America

 

 

Laat je inspireren voor jouw volgende trip

Ontvang elke week een e-mail met ideeën voor jouw volgende reis. Elke week een thema update over Nederland, Europa en een ver-weg bestemming om jou te inspireren.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam

 

Comments are closed.