Dit zijn de bijzondere reisbestemmingen voor het nieuwe jaar

De feestdagen zijn voorbij en de eerste dagen van het nieuwe jaar zitten er alweer op. Wil je dit jaar een speciale reis maken? Laat je inspireren door bijzondere bestemmingen op de Vakantiebeurs of ga kamperen in een mooie plaats aan de kust. Ga je liever wat verder weg? Huur een camper en slaap tussen geluiden van de wilde dieren.

Hier vind je bijzondere campings aan de kust

De omgeving van Girona, de Costa Brava, is enorm populair onder Nederlandse reizigers. Pak je auto in en rij met je caravan naar een aangesloten camping van Campings de Girona in een van de vele zonnige kustplaatsen. Geniet bij aankomst van een typisch Spaans gerecht in de vele restaurants aan de kust. Bewonder de prachtige kliffen en de kleine baaien en vergeet niet om een dag naar Barcelona te rijden om de mooie stad te verkennen.

Dit zijn de beurzen voor je bijzondere vakantie-inspiratie

Januari is de maand van de Nederlandse Vakantiebeurzen waar ieder jaar weer veel Nederlanders naartoe gaan. Start het nieuwe jaar met een bezoek aan de Vakantiebeurs in Utrecht. Laat je inspireren door een van de honderden bestemmingen en kies je droombestemming voor 2019. Datum: 10-13 januari 2019, Jaarbeurs, Utrecht. Online tickets kosten €12,00 met korting via deze link.

 

 

Maar begin het jaar met een bezoek aan de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen in Amsterdam. Laat je verrassen door onbekende bestemmingen met fantastische activiteiten voor een onvergetelijke reis dit jaar. Datum: 5 & 6 januari 2019, Beurs van Berlage, Amsterdam. Online tickets kosten €10,90.

Op deze bestemming slaap je tussen geluiden van de wilde dieren

Is het jouw droom om ooit eens naar Zuid-Afrika te gaan? Wat veel mensen niet weten is dat Zuid-Afrika ook veilig is om te kamperen. KLM vliegt rechtstreeks naar Kaapstad en Johannesburg. Huur je auto of camper en rij naar een van de vele campings in de natuur. Een camper huur je al vanaf 50 euro per dag. Geniet ’s nachts van de heldere sterrenhemel en val in slaap met de geluiden van de wilde dieren op de achtergrond.

Laat je inspireren voor jouw volgende trip

Ontvang elke week een e-mail met ideeën voor jouw volgende reis. Elke week een thema update over Nederland, Europa en een ver-weg bestemming om jou te inspireren.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam

Comments are closed.