Deze stranden moet je zeker bezoeken

Ontdek 3 bestemmingen met een prachtig strand. Ontspan aan de oevers van het meer van Zürich, bezoek het relaxte Goa in het zuiden van India of het “Laatste Eiland” van Nederland.

Duik in het historische openluchtzwembad van Zürich

Neem een verfrissende duik in het historische Utoquai bad aan de beroemde Seeuferanlage promenade in Zürich. Het openluchtzwembad in het meer van Zürich is al meer dan 120 jaar een favoriete plek in de stad. Er zijn duikplanken en houten terrassen om te zonnen. De openbare bibliotheek van Zürich heeft er een kleine boekenkast geïnstalleerd met gratis leesmateriaal. Je kunt er ook Mediterraans dineren, de sauna bezoeken of suppen. Ontdek hier in welke andere Zwitserse steden je nog meer heerlijk kunt zwemmen.

Seebad Utoquai

Seebad Utoquai

 

 

Bezoek het Laatste Eiland van Nederland

Op 15 september kun je het Het Laatste Eiland van Nederland bezoeken. Het verder sluiten van de Haringvlietsluizen blaast het Haringvliet nieuw leven in. De herstelde verbinding tussen de zee en rivier wordt gevierd met een speciale dag waarop natuur, kunst, muziek, theater en horeca samenkomen. Ga met de leukste boswachter van Nederland op zoek naar het KKV’tje: het Kleine Kut Vogeltje, of ga bosbaden en geniet van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Een divers muziekprogramma met Nederlandse strandpop, folk en Siciliaanse invloeden maakt de dag compleet. Lees hier hoe je kaarten voor Het Laatste Eiland kunt kopen.

Ontspan aan het strand in Goa

De stad Goa in het zuiden van India is de ideale plek om je reis door India mee te beginnen. Het heuvelachtige Goa ligt aan de Arabische zee en heeft prachtige stranden zoals zoals Agonda en Cavelossim Beach. Geniet van de zonsondergangen in zee en spot dolfijnen. Vanuit Goa kun je ook dagtrips maken. Zwem in de Dudsagar watervallen of leer hoe kruiden gemaakt worden op een van de specerijen plantages. Lees hier alles over Goa en een reis door India.

 

Laat je inspireren voor jouw volgende trip

Ontvang elke week een e-mail met ideeën voor jouw volgende reis. Elke week een thema update over Nederland, Europa en een ver-weg bestemming om jou te inspireren.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam

Comments are closed.