Win een reis naar Zwitserland en Chalkidiki op de Fiets & Wandelbeurs

Bezoek de Fiets & Wandelbeurs op 2, 3 en 4 maart in Utrecht en word een echte fiets- of wandel expert. Wat is jouw favoriete outdoor foto? Stem op de beurs, kom erachter welke bestemming Wandelroute van 2018 wordt en laat fietsjournalist Bert je meenemen langs de Franse kust. Op de Fiets & Wandelbeurs maak je dit jaar kans op een reis naar Zwitserland en Chalkidiki. Welke dag kom jij naar de beurs?

Wandelen in Zwitserland

Stem op jouw favoriete Outdoorselfie

De jaarlijkse fotowedstrijd heeft dit jaar als thema ‘Outdoorselfie’. Tijdens de Fiets & Wandelbeurs zijn de 15 genomineerde selfie foto’s te bewonderen. Ze beelden niet alleen een zelfportret uit maar vertellen ook een uitgebreid verhaal. Op welke van de 15 foto’s stem jij tijdens je beursbezoek?

 

 

Outdoorselfie Fiets & Wandelbeurs

Maak kans op een reis naar Zwitserland

De Fiets en Wandelbeurs presenteert een gevarieerd aanbod aan routes, outdoormateriaal, fietsen, lezingen en bestemmingen. Dit jaar staat Zwitserland als themaland volop in de schijnwerpers met een ‘Grand Tour of Switzerland’ door 9 hallen. Lees hier wat je moet doen om kans te maken op een reis naar het Zwitserse paradijs.

Fietsen door Zwitserland

Deze bestemming is de Wandelroute van 2018

De Wandeltrofee is een initiatief van de Fiets en Wandelbeurs waarbij er aandacht is voor nieuwe of recent vernieuwde wandeltrajecten in Nederland en België. Ontdek wie de strijd om de titel Wandelroute van 2018 heeft gewonnen. Wat is jouw favoriete wandelroute?

Winnende Wandelroute van 2018

Le Tour de Gironde à Vélo in Frankrijk

Bert van Fietsrondje.nl maakte een fietstocht van 440 kilometer langs de oevers van de Garonne in Bordeaux. Met zijn professionele tips fiets je ontspannen langs wijngaarden en de kust. Sluit de dag af met streekgerechten en de mooiste Franse wijnen. Tip: Bert geeft elke beursdag 2 lezingen over deze route.

Fietsen langs Canal de Garonne

Win elke dag kaarten voor Keukenhof en een reis naar Chalkidiki

Kom langs op de stand van Fietsrondje.nl en Verkeersbureaus.info en beantwoord een paar vragen over je favoriete fietsroute. Elke dag geeft Verkeersbureaus.info 5 x 2 toegangskaarten weg voor Keukenhof inclusief fietshuur. Aan het einde van de beurs maak je ook nog kans op 4 nachten verblijf in het Akrathos Beach Hotel inclusief ontbijt in Chalkidiki in Griekenland.

Win jij een vakantie naar het Akrathos Beach Hotel in Chalkidiki Griekenland?

Win jij een vakantie naar het Akrathos Beach Hotel in Griekenland?

 

Koop je kaarten voor de Fiets & Wandelbeurs met korting

De Fiets & Wandelbeurs is 2, 3 en 4 maart 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit jaar kun je dus ook op vrijdagmiddag fietsplezier beleven op de beurs. Themaland van deze editie is outdoorwalhalla Zwitserland. Van routes tot bestemmingen, en van outdoormateriaal tot lezingen: het is er allemaal te vinden en te beleven. Ontdek het laatste nieuws op Fietsrondje.nl. Koop nu je entreekaartje met €2,50 korting en sla de wachtrijen voor de kassa over.

Comments are closed.