Ontsnap aan de kou op deze zonnige bestemmingen

Ontsnap aan de Nederlandse kou en plan een reis naar een zonnige bestemming. Geniet van culinaire hoogstandjes in Miami of sla een birdie op een van de golfbanen in de Algarve. In Chalkidiki bezoek je de geboorteplaats van Aristotles. Ontdek wat deze zonnige bestemmingen jou de komende maand te bieden hebben.

Restaurant Verde in het Pérez Art Museum Miami

Restaurant Verde in het Pérez Art Museum Miami

Geniet van culinaire hoogstandjes in Miami

In het altijd zonnige Miami verveel jij je geen moment. Deze bruisende stad in Florida organiseert elke week wel ergens een evenement. Februari is de maand van het Sobewff, ook wel het South Beach Wine and Food Festival. Proef de maaltijden van topchefs onder het genot van Amerikaanse en internationale wijnen en de stralende zon.

Miami Bayside Restaurant

Bezoek het golfparadijs van Portugal

De Algarve is de perfecte plek voor golfliefhebbers die een balletje willen slaan op een aangenaam warme bestemming. Het klimaat en het grote aanbod aan golfbanen met uitzichten over de zuidkust van Portugal geven de Algarve zijn naam als golfparadijs van Portugal. Vakantiegangers die liever niet zelf op de drivingrange staan nemen een kijkje bij het jaarlijkse golfevenement Portugal Masters. Een absolute aanrader voor jong en oud! Verblijf tijdens jouw vakantie in dit 5-sterrenhotel in Sagres.

 

 

Golven in de Algarve

Bezoek de geboorteplaats van Aristoteles

Op Agion Oros leer je meer over de geschiedenis van Griekenland. Bekijk historische kloosters uit de 10e eeuw en bezoek de geboorteplaats Stageira van Aristoteles. Je bereikt deze plek via een korte wandeling door de natuur. Neem een verfrissende duik in de baai van Stageira. Boek nu jouw vakantie naar Agion Oros met Neckermann reizen.

Historisch klooster Zygou

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.