Win kaarten voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs!

Een knetterend kampvuur met gitaarmuziek, een heerlijke barbecue en ’s morgens uitgebreid douchen: tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs strijkt de pop-up stadscamping neer op parkeerplaats P2 van de Jaarbeurs. Wij mogen 10 gratis kaartjes weggeven, doe nu mee!

Win kaarten voor de Kampeer Caravan Jaarbeurs 2017

Wat is er te doen?

Kampeerliefhebbers kunnen van alles bekijken en testen. Zo kunnen zij zich inschrijven voor proefritten in een camper of met een caravan. Op het Fietsparcours testen zij de nieuwste elektrische (vouw)fietsen en scooters. In het Kampeer Theater zijn de meest uiteenlopende presentaties. Maar wat moet je nou doen om de gelukkige eigenaar te worden van 2 gratis kaartjes? Ga naar vouwwagen klappen’. Op het Innovatieplein staat E-Trailer App, winnaar van de Start Up Contest. Hier start ook de Innovatieroute. Ook zijn er een Kidsroute en een Verhuur Route. Blijf je ook gezellig overnachten op de pop-up stadscamping van de NKC met je eigen caravan, tent, vouwwagen of camper?

Smartphone-App ‘E-Trailer’ maakt kamperen veiliger

Een App op je smartphone die aangeeft hoe vol je accu zit, oververhitte remmen voorkomt tijdens een route door de bergen, die je informeert over je bandenspanning en die bovendien helpt om de caravan waterpas te stellen: dat is de E-Trailer, de winnaar van de ‘Start-Up Contest’ van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2017.

 

 

Tijdens de verkiezing werden bijna 4.000 stemmen uitgebracht voor de E-Trailer App. Sensors in de caravan communiceren via bluetooth draadloos met de smartphone-App en registeren of het dakluik van de caravan nog openstaat, helpen bij het horizontaal stellen van de caravan en controleren de bandenspanning.
Vanaf 2018 registreert de app bijvoorbeeld ook hoe het staat met de kogeldruk. ‘Stuk voor stuk relevante informatie, direct onder handbereik in je telefoon’, aldus de vakjury, die de E-Trailer betitelde als ‘een caravan dashboard in de auto’.

Stoer op pad met de tenttrailer

Ze zijn er écht en het worden er steeds meer: vouwwagens die je kunt opzetten voor de toeschouwers drie keer met hun ogen hebben geknipperd. Tenttrailers worden ze genoemd, met slimme opzetsystemen en een stoere uitstraling: ongebleekt katoen in combinatie met carbon tentstokken en robuust aluminium traanplaat die de aanhanger onverwoestbaar maken. Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs zijn bijna alle merken te vinden.

kampeer-caravanjaarbeurs-kaart

Het wordt nog vaak genoemd als dé charme van kamperen: slapen onder tentdoek. Nederland telt zo’n 3 miljoen fanatieke kampeerders en de vouwwagen is niet weg te denken op de camping. En op de snelweg, want een ander argument om met een vouwwagen op stap te gaan, is het gemak waarmee hij zelfs achter de kleinste auto’s hangt. Je voelt ‘m niet en tóch heb je alles bij je. Lees hier meer over de vouwwagen 2.0.

Thema ‘Nederland’ op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is een dagje uit voor de kampeerliefhebber. Ieder jaar wordt er gekozen voor een ander thema. Dit jaar is het thema Nederland! Afgelopen jaar is ons eigen land uitgeroepen tot populairste vakantieland met 52% van de stemmen. Met name voor kortere vakanties en weekendtrips is ons eigen land favoriet. Daarom is hét kampeer-event van Nederland dit jaar in Hollandse sferen.

Dit wil je niet missen! De beurs is van woensdag 11 t/m zondag 15 oktober 2017. Vergeet niet om voor maandag 25 september mee te doen om de 2 gratis entreekaarten te winnen. We verloten 10 kaarten, in samenwerking met de beurs. En hoor je dinsdag 26 september niet bij de winnaars dan kun je altijd een kaartje mét flinke korting kopen.

 

 


Comments are closed.