Ontdek Yellowstone National Park

Yellowstone, dat in het noordwesten van Amerika ligt, is het allereerste Nationale Park ter wereld en dat is niet voor niets! Je vindt hier de grootste concentratie geisers, hot springs en geothermische verschijnselen ter wereld. In Yellowstone leven meer wilde dieren dan in welke ander gebied ook in Amerika, met uitzondering van Alaska. Kortom, Yellowstone is uniek! Het park is zo groot dat het verstandig is om vooraf te bedenken wat je wilt gaan doen, waar je wilt overnachten en welke excursies je wilt maken. Wil je het meeste uit je bezoek halen, overnacht dan in het park zelf. Dit kan bij Xanterra Parks & Resorts dat met toestemming van de National Park Service een groot aantal hotels, restaurants en souvenirwinkels in het park beheert en excursies organiseert.

Yellowstone National Park Lodges


Xanterra beheert 9 accommodaties, 4 campings en een camperterrein in het park zelf. De accommodaties variëren van hotels tot motels en huisjes. Een aantal hotels bieden kamers met een privé badkamer en sommige met gedeelde badkamers. Je kunt kamers reserveren via de website www.YellowstoneNationalParkLodges.com. Het online reserveringssysteem laat altijd direct de beschikbaarheid van kamers zien.Contactgegevens Yellowstone National Park Lodges: Email: Info-ynp@xanterra.com. Telefoon: +111-307-344-7311

Yellowstone kent geen openbaar vervoer


Hoewel er diverse tours worden aangeboden, kent Yellowstone geen openbaar vervoersysteem dat bezoekers vervoert tijdens het zomerseizoen (tijdens het winterseizoen zijn er wel speciale ‘over-snow’ voertuigen beschikbaar). Kom daarom met eigen vervoer naar het park of met een tour waarbij vervoer is inbegrepen.

 

Download hier de officiële brochure over de USA

In samenwerking met Visit the USA, het officiële verkeersbureau van Amerika, bieden wij je een inspirerende interactieve brochure over de USA aan. Download hem nu gratis voor je desktop, tablet en mobiel.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*