Overnachten in Texas

overnachten-hotel-icoon-verkeersbureausTexas heeft talloze overnachtingsmogelijkheden. Zo kan je bijvoorbeeld verblijven in één van de vele hotels, campings of lodges. Wil je jezelf helemaal laten onderdompelen in de Texaanse cultuur? Verblijf dan een paar nachten op een zogenaamde ‘Dude Ranch’.

Wild Catter Ranch

Overnachten op een Ranch

Een ranch laat je op een unieke manier kennis maken met het echte boerenleven van Amerika. Texas heeft talloze dude ranches, waar gasten welkom zijn om te overnachten en te helpen op de boerderij. Ga mee op cattle drives en ontdek de omgeving ter paard. Ook is het mogelijk buiten te kamperen, te vissen en op de boerderij de lekkerste gerechten uit de Texaanse keuken te bereiden. Wij lichten een aantal van onze favoriete dude ranches toe.

 

Dit zijn de hotspots van Texas

Download nu handige tips over Texas. Alleen vandaag gratis te downloaden!

"*" geeft vereiste velden aan

 

Mayan Ranch

Op de Mayan Ranch, op een half uur rijden van San Antonio, waan je je in authentieke cowboy sferen. Gegarandeerd voel je je hier een echte cowboy. Nadat je bent ontwaakt in de moderne Western-cabin, schuif je aan bij het uitgebreide ontbijt. Wanneer je helemaal voldaan bent, kan je ter paard een rit maken door de bergen of langs de oevers van de rivier. In de middag kan je heerlijk relaxen aan het zwembad. Ook is het mogelijk om te gaan zwemmen, tennissen, vissen of mee te gaan op de hooiwagen. Heb je nog niet genoeg gehad van het paardrijden? Dan kan je in de middag nog een rit maken. De dag sluit je af met een heerlijk dinerbuffet waarna je nog kan dansen tot in de late uurtjes.

Dixie Dude Ranch

Prachtig gelegen in de heuvels van Texas vind je de Dixie Dude Ranch. Deze rustieke gast- en veeboerderij ligt, net als de Mayan Ranch, net buiten San Antonio. De ranch wordt van generatie op generatie doorgegeven. Activiteiten op de ranch zijn onder andere paardrijden, huifkartochten en traditionele dansavonden. Ook sportliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Op de boerderij kan je namelijk basketballen, volleyballen en zwemmen. Wandelen in het mooie landschap doe je op een van de vele nabijgelegen trails. De accommodaties zijn geheel in westernstijl ingericht. Ze bieden rust, comfort en zijn van alle faciliteiten voorzien.

 

 

 

 

 

Wildcatter Ranch

In de omgeving van Dallas en Fort Worth ligt de Wildcatter Ranch. De roerige geschiedenis van de kolonisten, indianen en bizonjachten is hier nog duidelijk voelbaar. Overnachten doe je in echte Western-stijl kamers. Bovendien is de ranch van alle gemakken voorzien; er is een infinity pool, hot tubs en er worden zelfs massages aangeboden. De activiteiten die worden georganiseerd zijn kleiduifschieten, boogschieten, huifkartochten en natuurlijk tochten ter paard. Hier ben je aan het juiste adres om de ‘Spirit van Texas’ te ontdekken.

Zie jij jezelf aan liggen aan het zwembad bij Wild Catter Ranch?

Zie jij jezelf aan liggen aan het zwembad bij Wild Catter Ranch?

 

 

 

Download hier de officiële brochure over de USA

In samenwerking met Visit the USA, het officiële verkeersbureau van Amerika, bieden wij je een inspirerende interactieve brochure over de USA aan. Download hem nu gratis voor je desktop, tablet en mobiel.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*