Fort Worth

Fort Worth is de 16e grootste stad in de VS en staat bekend als de “Stad van cowboys en cultuur”. Nieuwe en gerenoveerde hotels, restaurants en spannende toeristische evenementen maken van de stad een eersteklas vakantiebestemming. Bezoek hier in ieder geval het bruisende Sundance Square, beleef het boeiende erfgoed van het Amerikaanse Westen in het Stockyard Historical District en bewonder de artistieke meesterwerken in Fort Worth’s culturele wijk.

Stockyards National Historic District

Een bezoek aan Fort Worth is niet compleet zonder het bezoeken van de befaamde Stockyards National Historic District. Het ziet er vandaag de dag nog hetzelfde uit als 100 jaar geleden. Elk deel in Stockyards National Historic District vertegenwoordigd de originele leven van Fort Worth. Het werk, de huizen, de muziek, alles is te bewonderen.

Fort Worth Stockyards

Fort Worth Stockyards

Fort Worth Cultural District

Cultuur staat centraal in Fort Worth, je vindt er onder andere het Kimbell Art Museum staat bekend als beste kleine museum van Amerika. Dit is de thuisbasis van het eerste schilderij van Michelangelo. De Amon Carter Museum of American Artstaat bekend om zijn brede collectie van westerse en Amerikaanse meesterwerken.

 

Download hier de officiële brochure over de USA

In samenwerking met Visit the USA, het officiële verkeersbureau van Amerika, bieden wij je een inspirerende interactieve brochure over de USA aan. Download hem nu gratis voor je desktop, tablet en mobiel.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 

Sundance Square

Overdag is dit een zakelijk district, maar ‘s nachts is er entertainment in overvloed, van film en live theater, clubs, muziek en vele restaurants en cafés. Een zeer gezellig en druk bezocht district.

In Fort Worth koop je de originele Texas boots

In Fort Worth koop je de originele Texas boots

Fort Worth Water Gardens

Dit park bestaat uit 1,7 hectare en heeft drie bekende fonteinen. Active pool is de meest indrukwekkende fontein van het park, hier valt het water in een 11 meter diepe vijver naar beneden. Door de fontein loopt een wandelpad zodat bezoekers zich middenin de waterpret begeven.

 

 

 

 

 

 

Dit zijn de hotspots van Texas

Download nu handige tips over Texas. Alleen vandaag gratis te downloaden!

"*" geeft vereiste velden aan