Icelandair breidt routenetwerk uit met Portland, Oregon

Icelandair heeft aangekondigd dat Portland, Oregon, is toegevoegd aan het routenetwerk. Deze nieuwe gateway zal worden aangevlogen vanaf 19 mei tot 21 oktober 2015.

Inclusief deze nieuwe route, vliegt Icelandair nu naar drie gateways in de Pacific Northwest regio en in totaal naar 14 gateways in Noord-Amerika.

icelandair

Grootste routenetwerk

Het routenetwerk van Icelandair in 2015 is de grootste in de geschiedenis van de luchtvaartmaatschappij, met vluchten naar bijna 40 bestemmingen in Europa en Noord-Amerika, via IJsland.
 
ZIE OOK: Unieke belevenis voor Icelandair Group passagiers
 
Met drie voordelige reisklassen, persoonlijk inflight entertainment, Wi-Fi aan boord van de meeste toestellen en de unieke mogelijkheid om een stopover van max. 7 dagen te boeken zonder toeslag op de ticketprijs, kondigt de luchtvaarmaatschappij met trots de verbinding naar Oregon aan.
 

 

Positief

“De afgelopen 6 jaar zijn erg positief geweest voor Icelandair en we streven ernaar dit pad te blijven volgen in 2015”, zegt Birkir Hólm Gudnason, CEO van Icelandair.

Met de aankondiging van vandaag gaan we verder met het versterken van onze positie op de internationale markt tussen Europa en Noord-Amerika. We bieden een verhoogde capaciteit, nieuwe gateways en meer vliegtuigen dan ooit tevoren. Met zowel business als leisure toerisme, klaar om nog verder uit te breiden, biedt ons uitgebreide routenetwerk passagiers vele mogelijkheden en we zijn verheugd de samenwerking aan te gaan met Portland

Er zullen 2 vluchten per week van en naar Portland, via IJsland, uitgevoerd worden:

  • Reykjavik – Portland op dinsdag en donderdag (vertrek vanuit Reykjavik om 17.15u, aankomst in Portland om 18.15u)
  • Portland – Reykjavik op woensdag en vrijdag (vertrek vanuit Portland om 15.40u, aankomst in Reykjavik de volgende dag om 06.15u)

ICE 00000 Routemap_juni2014_Birmingham_barahnottur
Duur van de vlucht: 7,5 á 8 uur. Daarnaast zal Icelandair de samenwerking voortzetten met partner Alaska Airlines, welke handige verbindingen biedt naar o.a. Phoenix, Los Angeles, Las Vegas, San Francisco, Oakland, San Jose en gateways in Hawaii en Alaska.

Comments are closed.