Winkelen in Minneapolis

shopping-icoon-verkeersbureaus De inwoners van Minneapolis behoren tot de best geklede van de Verenigde Staten. Volgens hun zelf ligt dat aan de vele trendy outlets en winkelcentra in Minnesota en Minneapolis.

Winkelen totdat je niet meer kunt. Dat is tax-free shoppen in Minneapolis

Winkelen totdat je niet meer kunt. Dat is tax-free shoppen in Minneapolis

Shoppen in Minneapolis

In Minnesota kun je niet alleen van de natuur genieten, maar ook heerlijk (tax-free) winkelen. Naast shoppingcentra als Mall Of America biedt Downtown Minneapolis ook veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld Macy’s, Target’s Flagship Store en Nicollet Mall. Op schoenen en kleding betaal je geen belasting in Minneapolis!

 

Gratis kortingsvouchers voor de Mall of America

Ontvang kortingsbonnen voor de Mall of America waarmee je in totaal meer dan $ 5.000 korting krijgt op je aankopen in Bloomington.

 

Nicollet Mall

Nicollet Mall bestaat uit allerlei winkels die in 11 blokken zijn verdeeld en aan de Nicollet Avenue liggen. Vanuit de Skyway heb je ook een fantastisch uitzicht over dit district.

Buiten eten bij Nicollet Mall

Buiten eten bij Nicollet Mall


Markt bij de Nicollet Mall

Markt bij de Nicollet Mall

 

Download hier de officiële brochure over de USA

In samenwerking met Visit the USA, het officiële verkeersbureau van Amerika, bieden wij je een inspirerende interactieve brochure over de USA aan. Download hem nu gratis voor je desktop, tablet en mobiel.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*