Winkelen in Minneapolis

shopping-icoon-verkeersbureaus De inwoners van Minneapolis behoren tot de best geklede van de Verenigde Staten. Volgens hen ligt dat aan de vele trendy outlets en winkelcentra in Minnesota en Minneapolis.

Shoppen in Minneapolis

In Minnesota kun je niet alleen van de natuur genieten, maar ook heerlijk winkelen. Naast shoppingcentra als Mall Of America biedt Downtown Minneapolis ook veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld Macy’s, Target’s Flagship Store en Nicollet Mall.

Macy’s

Elke shopaholic haalt hier zijn hart op: het winkelcentrum Macy’s. Dit immense winkelcentrum heeft veel verschillende designs en presenteren je de laatste trends. Macy’s is in 1858 opgericht en met 740 verschillende winkels en een online winkel behoort het tot een van de beste winkelcentra in Minneapolis.

 

Dit zijn de leukste hotspots in Minneapolis

Download nu een handige reisgids over Minneapolis. Alleen vandaag gratis te downloaden! Extra tip: gebruik de reisgids ook offline op vakantie op iPhone & iPad.

 

Nicollet Mall

Nicollet Mall bestaat uit allerlei winkels die in 11 blokken zijn verdeeld en aan de Nicollet Avenue liggen. Vanuit de Skyway heb je ook een fantastisch uitzicht over dit district.

Buiten eten bij Nicollet Mall

Buiten eten bij Nicollet Mall


Markt bij de Nicollet Mall

Markt bij de Nicollet Mall