Sport & Vrije tijd in Minneapolis

sport-icoon-verkeersbureausSportliefhebbers komen volop aan hun trekken in Minneapolis. Bezoek bijvoorbeeld een baseball wedstrijd van de Minnesota Twins, maak een basketbalwedstrijd van de Minnesota Timberwolves mee, beleef een typisch Amerikaanse ervaring bij een American football game van de Minnesota Vikings of juich de helden van het ijshockeyteam de Minnesota Wild toe!

Minnesota Vikings

Minnesota Vikings

Vissen en watersporten

Minneapolis betekent ‘the city of lakes’, oftewel de stad van de meren. Geen wonder dus dat het de perfecte stad voor watersportliefhebbers is. De zomermaanden zijn ideaal om te kajakken en te waterskiën en de winter is het seizoen van het ijsvissen, ijssurfen en ijshockey. Ijs of water, skates of ski’s, in Minneapolis heb je geen excuus om niet fit te blijven.

Windsurfen Lake Calhoun

Windsurfen Lake Calhoun

Kayken

Bekijk Minneapolis vanuit een andere hoek met de ongelooflijke kajak toers door de Mississippi rivier. Voel je als Mark Twain en vaar over een van de geweldigste waterwegen van de wereld! Al paddelend over de rivier krijg je een ander perspectief van Minneapolis, de natuurlijke en de historische waarde. Deze tour is een van de meest unieke manieren om downtown Minneapolis te ervaren!

 

Dit zijn de hotspots van Minneapolis

Download nu handige tips over Minneapolis. Alleen vandaag gratis te downloaden!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

 

Above the Falls

Above the Falls

Golfen

Liefhebbers van golf kunnen hun hart ophalen in Minneapolis want met vijf 18-holes wedstrijd banen, een 9-holes Par 3 baan, een 9-hole executive baan en drie driving ranges, heeft de stad de fanatieke golfer meer dan genoeg te bieden.

Ben je benieuwd naar sportevenementen in Minneapolis en Saint Paul? Kijk dan naar het complete aanbod op deze website.

TCF Bank Stadium in Minneapolis

TCF Bank Stadium in Minneapolis

het U.S. Bank Stadium

het U.S. Bank Stadium

Minnesota Timberwolves & Lynx

Minnesota Timberwolves & Lynx

Volleyballen in Minneapolis

Volleyballen in Minneapolis

 

Download hier de officiële brochure over de USA

In samenwerking met Visit the USA, het officiële verkeersbureau van Amerika, bieden wij je een inspirerende interactieve brochure over de USA aan. Download hem nu gratis voor je desktop, tablet en mobiel.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*