Sagen en legenden op landgoed Staverden

De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren op zondag 12 mei 2024 een wandeling met spannende verhalen op landgoed Staverden.

Het leven op de Veluwe was hard en gevaren lagen overal op de loer. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er veel spannende verhalen bestaan die zich afspelen in de donkere bossen of op de eindeloze heide. Zelfs nu nog schijnt er op Staverden ’s nachts nog af en toe de geest van een zwarte weduwe rond te waren die hier eeuwen geleden door liefdesverdriet aan haar einde kwam. Onze boswachter vertelt sagen en legenden tijdens de wandeling over het landgoed. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

Zo doe je mee

Tijd: start om 14.00 uur. Duur: ca. 2 uur. Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas. Meer informatie en online reserveren: www.glk.nl/excursies

 

 

 

 

Wist je dat Kasteel Cannenburch samen met Kasteel Doorwerth en Kasteel Hernen ook in 2024 Kidsproof zijn? Kinderen betalen een lager entreetarief. En Museumjaarkaarthouders mogen gratis naar binnen op vertoon van hun pas.

Bekijk de locatie van landgoed Staverden

Op de kaart kun je precies zien waar landgoed Staverden ligt. Plan direct je (fiets)route naar of rondom dit landgoed van Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK).

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.