Delta vliegt volgende zomer grootste trans-Atlantisch vluchtschema ooit

Na een recordzomer qua aantal vluchten over de Atlantische oceaan kondigt Delta Air Lines voor zomer 2024 verdere uitbreiding aan. Nieuwe routes naar Europa zijn Napels, München en het Ierse Shannon vanuit New York, Zurich vanuit Atlanta en Dublin vanuit Minneapolis.

Delta Premium Select

Naast de aankondiging van nieuwe vluchten worden veel bestaande routes uitgebreid. Dat is het geval op de route Atlanta naar Venetië, maar ook wordt het aantal vluchten naar Parijs vanuit de Delta hub uitgebreid. Tevens zijn vanuit Cincinnati en Detroit meer vluchten naar Parijs gepland. Verder worden de routes van New York naar Barcelona, Detroit naar Reykjavik en Boston naar Athene uitgebreid.

 

 

Over de Grote Oceaan

Naast de uitbreiding van trans-Atlantische vluchten breidt Delta ook de vlucht van Los Angeles naar Sydney uit, die vanaf aankomende december tweemaal daags wordt uitgevoerd. De vlucht naar Auckland, die 28 oktober van start gaat, wordt jaarrond uitgevoerd met een dagelijkse vlucht van november tot en met maart en vanaf april tot en met oktober drie keer per week.

Comfortabel intercontinentaal vliegen

Op de meeste long haul vluchten hebben reizigers de keuze uit 4 ervaringen: Delta One of Delta One Suites, Delta Premium Select, Delta Comfort+ en Main Cabin. Reizigers die vliegen in Delta Premium Select hebben meer ruimte om te ontspannen en zich uit te strekken, met een bredere stoel, een diepere rugleuning, een verstelbare voetsteun en beensteun op de meeste vluchten, een betere maaltijdservice, premium handgemaakte amenity-kits en een gepersonaliseerde service voor een optimale reisbeleving.

 

 

Delta One-reizigers kunnen zich uitstrekken in een flat-bed en genieten van premium voorzieningen zoals ambachtelijk gemaakte Someone Somewhere amenity-kits, luxe en van gerecyclede materialen gemaakt beddengoed, een bredere drankenselectie voor vertrek en een seizoensgebonden door een chef-kok samengestelde viergangenmaaltijd. Reizigers kunnen zich ook verheugen op een uitgebreid voedsel- en drankenmenu met zorgvuldig samengestelde keuzes, zoals speciale snacks en premium bier-, wijn- en sterke drankopties. Alle reizigers kunnen genieten van een brede selectie aan in-flight entertainmentopties, met gratis toegang tot meer dan 1.000 uur aan content op Delta Studio.

 

 

 

 

 

Comments are closed.