Detroit

Detroit ligt in de staat Michigan en het ligt aan de oevers van de rivier de Detroit tegenover de stad Windsor in Canada. In de zomer is er een aangename temperatuur van rond de 25 tot 30 graden. Deze vier na grootste stad van de Verenigde Staten was ooit zeer bekend door General Motors en Chrysler, maar beide gingen failliet. Het wordt ook wel een post-apocalyptische stad genoemd. Na ‘het einde van de wereld’, want het heeft een hoop moeten doorstaan. En toch wordt het een zeer boeiende stad en trekt het elk jaar weer meer toeristen aan.

De skyline van Detroit

De skyline van Detroit

Detroit weer boeiend

Elke geschiedenis liefhebber zal zijn hart hier ophalen. Het is een heel boeiende plaats geworden en na de heftige jaren 80 wordt het steeds weer populairder onder toeristen die graag cultuur opsnuiven. Men fotografeert ruïnes, zie deze prachtige fotoreportage. Fietsen is erg fijn, omdat er nauwelijks auto’s rijden en het landschap gevarieerd is. Detroit kan misschien wel de stad van de toekomst zijn. Benieuwd naar het hele verhaal en hoe men daar nu leeft? Lees deze reportage van Tegenlicht, VPRO. Blijf op de hoogte van Detroit met onze inspirerende nieuwsbrief!

Campus in Detroit

Campus in Detroit

Reizen naar Detroit

Detroit is de grootste stad in de staat Michigan, maar niet de hoofdstad. Detroit heeft een international airport en je kunt dan ook het makkelijkst naar deze stad vliegen. Wil je weten hoe je het beste de stad kunt verkennen en waar de bezienswaardigheden te vinden zijn? Kijk dan op deze interactieve kaart van Detroit.

 

Dit zijn de hotspots van Detroit

Download nu handige tips over Detroit. Alleen vandaag gratis te downloaden!

 

Vliegtickets naar Detroit

Zowel KLM als Delta Airlines vliegen naar de luchthaven Detroit Metropolitan Wayne County Airport bij Detroit. Op verkeersbureaus.info vind je voordelige vliegtickets en vliegaanbiedingen naar DTW. Bekijk de ticket aanbiedingen!

Visum aanvragen voor reizen naar Detroit

Voor reizen naar Detroit
 is een ESTA aanvraag verplicht.

Detroit Dia Tour

Detroit Dia Tour

Hotels in Detroit

Volgens Booking.com zijn er 16 hotels in Detroit. Ontdek de accommodatie mogelijkheden met onze tips. Vraag alvast een reisgids aan over Detroit om in de vakantiestemming te komen!

 

 

Belle Isle Park

Belle Isle Park

 

Download hier de officiële brochure over de USA

In samenwerking met Visit the USA, het officiële verkeersbureau van Amerika, bieden wij je een inspirerende interactieve brochure over de USA aan. Download hem nu gratis voor je desktop, tablet en mobiel.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 

detroit-motown-tour-foto-bill-bowen

 

 

Verkeersbureaus en VVV’s in Detroit

Detroit Metro Convention & Visitors Bureau

211 W. Fort St., Ste. 1000
48226 Detroit
Verenigde Staten
Telefoon: +18003387648
URL: http://visitdetroit.com/


Twitter: twitter.com/VisitDetroit
Facebook: facebook.com/VisitDetroit
YouTube: youtube.com/user/OfficialVisitDetroit
Pinterest: pinterest.com/visitdetroit
Instagram: instagram.com/visitdetroit

 

Neem contact op met Verkeersbureau Detroit

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!

  • Schrijf je vraag in het Engels.

Kaart van Detroit