Vier de herfst op kasteel Doorwerth

De volle agenda van oktober is al bijna weer afgelopen. Maar kinderen hebben het nog voor het uitkiezen met een vol programma tijdens de herfstvakantie bij Kasteel Doorwerth

Appelbollen workshop

Kinderen en hun (groot)ouders kunnen op 26 oktober de tuinman/vrouw van kasteel Doorwerth komen helpen. Zoek een mooie appel uit in de moestuin en maak zelf een overheerlijke appelbol. Terwijl de appeltjes in de oven zitten doe je een appelspeurtocht door het kasteel. Daarna is het smullen geblazen van je eigengemaakte appelbol! De appeltjesspeurtocht door het kasteel is nu al te volgen.

 

 

Doe de ridderproef!

Ook deze populaire kinderactiviteit die bestaat uit een speurtocht door het kasteel en een ridderproef met een echte ridder staat weer op de agenda in de herfstvakantie. Kom op ontdekkingstocht door het kasteel en kraak het geheime wachtwoord en Ridder Corneel slaat je tot ridder voor het leven!

 

 

Datum: 25 oktober. Tijd: tussen 11.00 – 17.00 uur (1-1,5 uur). Kosten: Volwassenen € 13,50 en kinderen 4 t/m 18 jaar € 8,00. Donateurs (volwassenen en kinderen) € 3,00 en Museumkaarthouders € 3,00 op vertoon van geldige pas. Reserveren: via www.glk.nl/doorwerth

Een Toevallige Ontmoeting met vroegere bewoners kan je tijdens je kasteelbezoek op 29 oktober zomaar overkomen. Je staat ineens oog in oog met Charlotte Sophie Bentinck bijvoorbeeld, of een van haar kamermeisjes.

Bekijk de locatie van Kasteel Doorwerth

Op de kaart kun je precies zien waar kasteel Doorwerth ligt. Plan direct je (fiets)route naar of rondom dit kasteel van Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK).

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.