Hiken door Scandinavië, IJsland, Faeroër en Groenland

De fjorden van Noorwegen, de toendra en bossen van Zweden, de betoverende meren van Finland, vulkanen en maanlandschappen in IJsland, de ijskap van Groenland – de noordse landen bieden een adembenemende verscheidenheid aan landschappen en eindeloze wandelmogelijkheden. Wanderlust – Scandinavië bevat de mooiste en meest legendarische wandelroutes in deze natuurgebieden.

Het boek nodigt je uit

Dit boek nodigt je uit om deze karakteristieke wildernis te verkennen met een grote keuze en een aantrekkelijke mix van wandelpaden voor eendaagse uitstapjes en langeafstandstochten voor wandelaars van alle niveaus. Onmisbaar boek voor iedereen die van hiken en de natuur houdt! Eerder verschenen bij Kosmos Uitgevers Wanderlust, Wanderlust – Europa, Wanderlust – Alpen en Wanderlust – USA.

 

 

Die Gestalten Verlag is een uitgeverij en een creatieve agency die voornamelijk bekend zijn van de boeken over kunst, architectuur, design en fotografie. Zij hebben al meer dan 600 boeken uitgegeven over deze onderwerpen.

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.