Vlieg naar fascinerende verre bestemmingen met SAUDIA

Saudi Arabian Airlines (SAUDIA), de nationale luchtvaartmaatschappij van het Koninkrijk Saoedi-Arabië, verbindt Europa met droombestemmingen als Dubai, Mauritius, de Malediven, Bangkok en Manilla.

 

Met transferopties op de luchthavens van Jeddah en Riyadh maakt SAUDIA de reiservaring voor haar gasten nog comfortabeler en persoonlijker. Bovendien biedt de Your Ticket Your Visa-transitvisa van SAUDIA de mogelijkheid om tijdens je reis een tussenstop van 96 uur in Saoedi-Arabië te maken. De Alfursan International Lounge in Jeddah en Riyadh biedt een luxueuze sfeer met heerlijke gerechten en rustige ontspanning. Begin een ontspannende vakantie met SAUDIA, profiteer van de transitvoordelen van de luchtvaartmaatschappij en geniet van een breed scala aan diensten op weg naar verre bestemmingen.

Pure luxe in Dubai

In Dubai zijn er talloze mogelijkheden om grote hoogten te bereiken. De wereldberoemde Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld, biedt een fascinerend uitzicht over de stad. Talrijke 5-sterrenhotels met bars en restaurants op het dak, talloze winkelmogelijkheden, waterparken en prachtige stranden zijn slechts enkele van de redenen om een ticket naar Dubai te boeken. Dubai is de stad van superlatieven. De beste manier om deze luxe vakantie te beginnen is met de comfortabele service van SAUDIA.

Droombestemming Mauritius

Kristalhelder water, lange witte zandstranden, schilderachtige berglandschappen – Mauritius is een waar paradijs voor natuurliefhebbers, sportliefhebbers en honeymooners. Naast de indrukwekkende nationale parken en interessante natuurlijke landschappen maakt het eiland vooral indruk door zijn multiculturele invloeden. Bezoekers kunnen de Europese, Afrikaanse, Indiase en Chinese wortels van de inwoners ervaren in hun tradities, markten en Creoolse keuken.

Een reis naar het paradijs in de Indische Oceaan

De Malediven behoren ongetwijfeld tot de top 5 van zomerbestemmingen van SAUDIA. De adembenemende droomeilanden met hun kilometerslange fijne zandstranden, idyllische waterbungalows in de turkooisblauwe zee en kleurrijke onderwaterwerelden worden beschouwd als de ultieme bestemming. Een reis naar de Malediven belooft pure ontspanning. Een verscheidenheid aan activiteiten, vooral snorkelen, duiken en zeilen, spreken voor een unieke vakantie-ervaring.

 

 

 

Lees ook dit artikel: Zo ga je kreukvrij op (zaken)reis

 

De fascinerende megastad Bangkok

Bangkok is een van de meest fascinerende en meest bezochte metropolen ter wereld. Het is een stad vol contrasten. Hier ontmoet traditie de moderniteit. Naast enorme wolkenkrabbers en een bruisend nachtleven maakt de hoofdstad van Thailand indruk met historische tempels en paleizen, traditionele markten en de Thaise keuken. Tot de meest bezochte bezienswaardigheden behoren het Koninklijk Paleis, de grootste liggende Boeddha Wat Pho en de Khaosan Road met zijn talloze uitgaansmogelijkheden.

Spaans-koloniale architectuur in Manilla

Manilla is de hoofdstad van de Filippijnen en een ideaal vertrekpunt voor rondreizen door de eilandstaat in de Stille Oceaan. De metropool is het culturele centrum van de Filippijnen en wordt gekenmerkt door de Spaanse koloniale periode. De oude binnenstad van Manilla met het gouverneurspaleis en de kathedraal uit 1571 is een van de populairste bezienswaardigheden van de stad. Bij de vele eetstalletjes kun je je laten betoveren door de Filippijnse keuken.

 

 

 

 

 

Comments are closed.