Zo ga je kreukvrij op (zaken)reis

Je opent je koffer en je ziet het al: je overhemd of blouse zit in de kreukels. Dan is het handig om de nieuwe Pure POP kledingstomer van Tefal bij je te hebben. Die is compact en effectief: hij haalt de kreukels uit je kleding zonder een strijkplank te gebruiken. Dankzij het omkeerbare opzetstuk kan je er ook pluisjes en haren mee verwijderen. Ideaal voor op zakenreis en vakantie, maar ook voor thuis.

De Pure POP is prachtig vormgegeven en heeft zelfs de Red Dot Design Award ontvangen. De kledingstomer ligt lekker in de hand voor last-minute touch-ups, is eenvoudig in gebruik en weegt slechts 700 gram. In 15 seconden is hij opgewarmd en startklaar om kreukels te verwijderen. Zo stoom je snel jouw overhemd, blouse, jas, jurk of colbert.

Omkeerbaar opzetstuk met 2 functies

Slim van Tefal is het gepatenteerde, omkeerbare opzetstuk dat je in een handomdraai van kant wisselt. De fluwelen kant gebruik je om kreukels uit je kleding te stomen en de andere kant is ideaal om je kleding pluis- en haarvrij te houden. De natuurlijke kracht van stoom doodt tot 99,9% van de virussen en bacteriën en zorgt zo dat je outfit weer fris is.

 

 

De Pure POP heeft een snoer van 2 meter voor genoeg bewegingsruimte tijdens het stomen. Het afneembare waterreservoir vul je snel weer bij. Je bergt de ultracompacte kledingstomer op in het bijbehorende reistasje. Makkelijk op vakantie of zakenreis: voor een glad gestoomde verfrissing van alles wat uit je reiskoffer komt. De Tefal Pure POP is verkrijgbaar in vier trendy kleuren: geel, blauw, groen en koraal.

 

 

De nieuwe Pure POP kledingstomer van Tefal is verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten zoals Blokker, Bol.com, Coolblue en Mediamarkt. De consumentenadviesprijs is € 49,99.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.