Vaar eens naar kasteel Doorwerth met de Blauwe Bever vanaf Wageningen

Het schip de Blauwe Bever vaart elk jaar een paar keer van Wageningen ‘Het Stek’ naar de aanlegsteiger van kasteel Doorwerth. Het vaart langs de Wageningse Berg, Renkum en de Noordberg, om vervolgens bij kasteel Doorwerth aan te leggen. Een unieke samenwerking met de rederij die een bezoek aan kasteel Doorwerth wel heel bijzonder maakt.

Met rondleiding

Vanaf de boot lopen bezoekers naar de ophaalbrug van het kasteel waar ze door een gids worden opgevangen. Dan volgt een rondleiding door het kasteel, of door de moestuin. Aan het einde van de middag vaart het schip terug naar Wageningen en genieten de opvarenden in alle rust van het voorbijtrekkende landschap vanaf het water.

 

 

Data: 15 en 29 augustus, 20 september. Kosten: volwassenen € 30,00 kinderen t/m 12 jaar € 15,00. Deze boottocht start in Wageningen en tickets zijn alleen te bestellen via www.deblauwebever.nl

 

 

Bekijk de locatie van Kasteel Doorwerth

Op de kaart kun je precies zien waar kasteel Doorwerth ligt. Plan direct je (fiets)route naar of rondom dit kasteel van Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK).

 

Deze map bestaat niet. Maak deze aan.

 

 

Uitgelezen?

 

 

Comments are closed.