Air India landt in Amsterdam

Voortbouwend op de groei in haar Europese netwerk is Air India gisteren gestart met rechtstreekse vluchten tussen Delhi (India) en Amsterdam (Nederland).

Inaugurele vlucht

De inaugurele vlucht AI155 vertrok op 11 juni om 13:25 uur uit Delhi en landde om 17:49 uur in Amsterdam.Vanuit Amsterdam vertrok vlucht AI156 op 11 juni om 21:36 uur. Die is op 12 juni om 08:44 uur in Delhi aangekomen. Alle tijden zijn lokale tijd. Air India vliegt sinds vandaag vier keer per week rechtstreeks tussen Delhi en Amsterdam op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. De route wordt uitgevoerd met een Boeing 787-8 Dreamliner voorzien van 18 full-flat Business Class-stoelen en 238 comfortabele Economy Class-stoelen.

 

 

Campbell Wilson, Chief Executive Officer & Managing Director, Air India: “De start van onze vluchten tussen Delhi en Amsterdam is een goed voorbeeld van de voortdurende inspanningen om ons wereldwijde netwerk te versterken en India te verbinden met meer steden over de hele wereld. Het zal de groeiende handels- en culturele banden versterken en het toerisme tussen de twee landen stimuleren. We zijn ervan overtuigd dat reizigers de mogelijkheid zullen waarderen om non-stop van Amsterdam naar Delhi en verder naar andere bestemmingen te vliegen. We kijken er naar uit om hen te verwelkomen aan boord van een voortdurend verbeterend Air India.”

De nieuwe dienst van Air India biedt reizigers uit Nederland en de buurlanden de mogelijkheid om non-stop naar Delhi te reizen en verder naar andere steden in India. Reizigers kunnen ook gemakkelijk overstappen naar andere bestemmingen in het internationale routenetwerk van Air India, zoals Bangkok (Thailand), Hong Kong, Kathmandu (Nepal), Melbourne (Australië), Seoul (Zuid-Korea), Singapore, Sydney (Australië), en Tokio (Japan).

 

 

Amsterdam is de zesde bestemming in het continentaal Europese routenetwerk van Air India en de vierde die de luchtvaartmaatschappij in de afgelopen vier maanden vanuit Delhi heeft toegevoegd. Het brengt het aantal Air India non-stop vluchten tussen India en Europa naar 86 per week, wat passagiers meer flexibiliteit en gemak biedt. De luchtvaartmaatschappij hervatte onlangs ook vluchten naar andere steden in Europa, zoals Milaan, Wenen en Kopenhagen.

 

 

 

 

 

Comments are closed.