Kom naar deze exclusieve rondleiding XL op kasteel Hernen

Op zondag 4 juni biedt kasteel Hernen een extra lange rondleiding aan over de bijzondere bouw van het kasteel inclusief koffie en taart. Deze rondleiding XL vangt aan voor openingstijd.

Een gids neemt de bezoekers vanaf 12.00 uur mee door het kasteel en staat stil bij bijzondere plekken en verhalen. Er wordt afgesloten met koffie en taart.

Deelnemers aan de rondleiding XL horen o.a. waarom er in Nederland alleen op kasteel Hernen nog overdekte weergangen te vinden zijn. Daarnaast wordt er ingegaan op wat er met de imposante woontoren is gebeurd. Je sluit je rondgang af onder het genot van koffie/thee en taart.

 

 

De themarondleidingen voor openingstijd zijn geschikt voor volwassenen. De volgende thema’s staan verder op het programma: ‘Van Motte naar Kasteel’, ‘Seizoenen op het kasteel’ en ‘Gezondheid op het kasteel’.

Data

– Rondleiding XL: zondag 4 juni en zondag 9 juli 2023
– Van Motte naar Kasteel: zondag 25 juni 2023
– Seizoenen op het kasteel: zondag 17 september 2023
– Gezondheid op het kasteel: zondag 10 oktober 2023

Tijd: 12.00 – 14.00 uur. Locatie: kasteel Hernen, Dorpsstraat 40 – Hernen. Entree: Volwassenen € 14,50, Donateurs en Museumkaarthouders € 5,00, inclusief koffie en taart. Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/hernen

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.