In Minneapolis vind je Top Cocktails en Mocktails

Minneapolis heeft een levendige, groeiende cocktailscene die kan wedijveren met alle andere in het land. Van comfortabel en gezellig tot vrolijk en opwindend, er is geen tekort aan plekken die hun eigen flair brengen, samen met verse ingrediënten en exotische smaken, of je nu aan het genieten bent of nuchter nieuwsgierig bent.

Iconic Butcher & the Boar

De meest recente bar die deze maand wordt geopend, heeft een stamboom: Iconic Butcher & the Boar. Het veelgeprezen, bekroonde restaurant in Minneapolis is na een pandemische sluiting weer tot leven gekomen met een nieuwe North Loop-locatie voor het op vlees en whisky gerichte menu. De hoofdbar biedt klassieke cocktails en bevat een riff op elk met een bijgewerkte versie en een niet-alcoholische versie, geserveerd in de gezellige en intieme, eclectische ruimte. Hoewel het op geen enkele manier een uitputtende lijst is, kun je hier de coolste cocktails en mocktails in Minneapolis vinden.

Young Joni

De achterbar van Young Joni is een gezellige en schilderachtige speakeasy aan de steeg van het restaurant. Hun alcoholische en niet-alcoholische dranken zijn een opeenstapeling van heerlijke theeën en ingrediënten zoals zwarte limoen, bijenpollen en paardebloemwortels, die elk een unieke smaak bieden. Zoek naar het rode licht in de steeg – als het aan is, is de bar open.

Young Yoni

Sooki en Mimi

Sooki & Mimi is een Koreaans-Spaans fusionrestaurant met daaronder een gezellige cocktaillounge. De vintage draaitafel en comfortabele cabines dragen bij aan de algehele sfeer van de lounge. Blijf rondhangen om hun selectie van unieke mocktails te proeven, zoals de Matchube (matcha, macadamia-melk, ube en orgreat-siroop) of hun gebruikte fruit (mango, gekruide sinaasappel habanero-struik).

Cardamom

Bekend om zijn heerlijke mediterrane gerechten en desserts door James Beard Best Pastry Chef 2023 genomineerde Shawn McKenzie, biedt Cardamom ook een breed scala aan cocktails en niet-alcoholische dranken in zijn Walker Art Center-opgravingen. Hun “Beautiful Things”, drankje met kardemom, rozen, melk, frambozen en yoghurtschuim, is een smakelijke must om te proberen.

Owamni

Owamni, het James Beard Best New Restaurant van 2022, staat bekend om hun gebruik van gedekoloniseerde ingrediënten, wat een nog spannendere draai aan hun drankjes geeft. Ze bieden een verscheidenheid aan niet-alcoholische keuzes, samen met inheems bier en wijn, maar hun zero-proof cocktails zijn de echte showstoppers. Met ingrediënten als geroosterde pompoen en jeneverbes is elk drankje uniek voor de regio. Genieten van deze drankjes op hun aan de rivier de Mississippi grenzende parklocatie, die ook een heilige plaats is voor de indianen die deze plek duizenden jaren lang hun thuis noemden, draagt bij aan de ervaring.

Earl Giles

Earl Giles wordt lokaal gewaardeerd om hun hoogwaardige sterke dranken, elixers en prachtige opgeknapte pakhuissfeer. Deze grote, maar gezellige distilleerderij is uitgerust met grote ramen, te veel levende planten en comfortabele stoelen, perfect voor een ontspannend uitje. Met een enorme selectie drankjes, krijg je een voorproefje van hun handgemaakte speciale mixen van de eigen Drinks Apothecary, waaronder Earl Giles-siropen, On the Fly-cocktailelixers en meer.

 

 

Sanjusan

Sanjusan’s Japans-Italiaanse smaakfusie zal je naar binnen trekken en je zult waarschijnlijk willen blijven en genieten van de onstuimige sfeer. De bar biedt een uitgebreid menu, inclusief klassieke cocktails met een Japans tintje waardoor ze zich onderscheiden van de massa, zoals de Sanjusan Old Fashioned, met doordrenkte Japanse whisky met kombu en dulse.

 

De leukste hotspots in Minneapolis in een gratis reisgids

Download nu handige tips over Minneapolis. Alleen vandaag gratis te downloaden!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

 

Gori Gori Peku

Deze Japanse whiskybar, tegenover Sanjusan, is donker en intiem en gezellig en gastvrij. Variërend van premium Japanse whisky tot wijn, sake en nog veel meer, veel cocktails bij Gori Gori bevatten handgemaakte, gegraveerde ijsblokjes.

Spoon and Stable

Deze chique eetgelegenheid in de North Loop heeft een eersteklas drankenprogramma. Het restaurant van Gavin Kaysen, winnaar van de James Beard-prijs, kan een moeilijke reservering zijn om te krijgen, maar je kunt vaak binnenlopen voor een zitplaats aan de bar en kijken hoe Jessi Pollak, U.S. Bartender of the Year, en haar team hun magie aan het werk zijn.

Billy After Dark

Deze Instagram-vriendelijke speakeasy is onlangs geopend onder het restaurant Billy Sushi. De sfeer is moeilijk te verslaan en biedt een coole en leuke nieuwe plek die bezoek krijgt van beroemdheden uit de A-lijst. Billy After Dark biedt een ruime keuze aan funky en lekkere drankjes. De bar heeft ook een Japanse whiskymuur met enkele van de moeilijkst te vinden labels, waaronder een van de drie voltooide collecties van de Ichiro’s Malt-lijn van Chichibu.

 

 

Petite Leon

Petite Leon, genoemd als een van de 50 beste restaurants van de New York Times, heeft heerlijk eten en misschien zelfs betere cocktails. Terwijl ze je naar binnen trekken met de grote selectie klassieke cocktails, nodigt de intieme wijkplek je uit om verschillende van hun unieke smaken te proberen. Een must-try is hun “Brawndo”, een pittige mix van tequila, sinaasappel, limoen, habanero en avocado.

Hai Hai

Maak je klaar om naar een tropisch resort te worden vervoerd zodra je Hai Hai in Noordoost-Minneapolis binnengaat. Geniet van de levendige, kleurrijke en ontspannen sfeer in de eetzaal van chef-kok, eigenaar en huidige James Beard Best Chef Midwest-genomineerde Christina Nguyen. Alle cocktails worden gemengd met handgemaakte exotische ingrediënten om een mengelmoes van zachte en subtiele smaken te creëren die perfect passen bij het Vietnamese straatvoedsel.

Constantine

Neem een kijkje in het gotische tijdperk wanneer je Constantine binnenstapt. Constantine, gelegen in Hotel Ivy, is een ondergrondse speakeasy, bar en gastropub. Met glas-in-loodramen, donkere leren cabines en kaarsverlichte vibes, biedt de intieme en ouderwetse sfeer de perfecte omgeving om te genieten van hun ambachtelijke cocktails en creatieve mixologie.

Marigold Bottle Shop

Ondanks dat het geen restaurant of bar is, is Marigold de eerste flessenwinkel in Minneapolis en in Minnesota, die zich toelegt op de verkoop van hoogwaardige en smakelijke “NA” -dranken, waarvan er vele lokaal worden gemaakt, zoals hun Phony Negroni, Ruby Rose en Three Spirit Sociaal elixer.

Umbra

Umbra’s handgemaakte “Faux Tails”, die zowel verfrissend als smakelijk zijn, zijn zoete dranken gemaakt met vers fruit en ingrediënten in de hoge lobbybar van het Canopy by Hilton Minneapolis Mill District hotel.

Lees meer over cocktails en mocktails in Minneapolis op www.minneapolis.org.

 

 

 

 

 

Comments are closed.