Met Hemelvaart bezoek je kasteel Rosendael

Tijdens het Hemelvaartweekend zijn er volop activiteiten in en rondom het kasteel en park. Kom spelen en speuren in het park en bezoek zondag 21 mei de Trotsmarkt. Ontmoet deze zondag de bewoners van het kasteel in kostuum.

Speuren en spelen

Het hele Hemelvaartweekend kunnen kinderen met hun ouders komen speuren en spelen in het park. Ontdek het park met de verschillende activiteiten op de Beleef! Plattegrond.

 

 

Durf te rennen over de Bedriegertjes. Bouw een boomhut met de takken uit het bos. Trek de schoenen uit en loop over ons blotevoeten pad. Ga aan de slag met de opdrachten in de ‘Speuren en Spelen’ speurtocht. Leer van alles over het park en zijn bewoners en los het raadsel op. Hebben de kinderen alles goed ingevuld? Dan krijgen ze een speurdiploma en presentje!

Spelen bij de Bedriegertjes

Spelen bij de Bedriegertjes

Kom naar de Trotsmarkt

Zondag 21 mei is er weer de Trotsmarkt, de gezelligste markt voor Rozendaal en omstreken. Kramen met eerlijke en het liefst homemade vervaardigde producten, die origineel, smakelijk, mooi en bereikbaar zijn. Dat geldt eigenlijk ook voor de standhouder zelf, die zijn of haar passie voor zijn product over kan brengen op de bezoeker. Producten bestaan uit food en non-food, kleurrijk met fantasie gepresenteerd en betaalbaar.

 

 

De entree voor de Trotsmarkt is gratis. Bezoek deze zondag het kasteel en park met een gereduceerd tarief: volwassenen € 10,00. Wanneer kinderen onze Museuminspecteur willen zijn tijdens de Trotsmarkt, dan hebben zij gratis toegang tot het kasteel en park. Kijk voor meer informatie op www.glk.nl/rosendael

 

 

 

 

 

Comments are closed.