Begin je vakantie uitgerust bij Hilton Amsterdam Airport Schiphol

Je vakantie een dag verlengen? Boek een Park, Sleep & Fly arrangement bij Hilton Amsterdam Airport Schiphol en je reis begint al op de dag voor vertrek. Je hebt alle tijd om optimaal te genieten van dit heerlijke hotel en stapt na een goede nachtrust de volgende dag uitgerust het vliegtuig in. Bovendien ervaar je geen stress meer op de dag van vertrek over files of vertraagd openbaar vervoer. Hilton Amsterdam Airport Schiphol ligt namelijk vlak naast de vertrekhal. Je loopt binnen een paar minuten naar de incheckbalie. Een overnachting in dit hotel voelt als een extra vakantiedag!

Een ontspannen start van je trip begint op het vliegveld

Elke reis begint extra prettig als je de avond voor vertrek al in de buurt van Schiphol bent. Of je nu heel vroeg op de luchthaven moet zijn of gewoon lekker relaxed je vakantie wil starten. Bij het 4 sterrenhotel Hilton Amsterdam Airport Schiphol begint het genieten al voordat je in het vliegtuig stapt. Maak gebruik van de sauna of fitness, neem plaats in de whirlpool, ga uitgebreid eten bij Restaurant Bowery of probeer één van de prijswinnende cocktails in Axis lobby- en cocktailbar. Nog een groot voordeel van slapen op Schiphol: je hebt voor vertrek geen stress over drukte op de weg of het vinden van een goede parkeerplek. Kom je met de auto? Die kun je laten staan bij Hilton Amsterdam Airport Schiphol. Met de Park, Sleep & Fly arrangementen staat je auto 4, 8, 15 of 21 dagen veilig geparkeerd in de ondergrondse parkeergarage van het hotel.

 

 

Stap uit je dagelijkse routine en haal het meeste uit je reis. Of je nu alleen maar wil relaxen, of juist een vakantie vol actie hebt gepland. Bij Hilton Amsterdam Airport Schiphol start je je trip precies zoals jij het wil. Maak optimaal gebruik van de uitstekende faciliteiten van het hotel of ga erop uit in de omgeving en begin je vakantie met een dagje Amsterdam. Aan het einde van de dag kun je bijkomen in de cocktailbar, gelegen in het 42-meter hoge atrium. Nog even stoom afblazen? Het fitnesscentrum met sauna en stoomcabine is 24 uur per dag geopend. De hotelkamers en suites zijn warm ingericht met een eigentijds Nederlands ontwerp en van alle gemakken voorzien. Na een nacht in het comfortabele bed word je uitgerust wakker en ben je klaar voor de reis naar je eindbestemming.

 

 

Hilton is een toonaangevend wereldwijd horecabedrijf met een portefeuille van 19 merken van wereldklasse, bestaande uit 7.000 eigendommen en 1,1 miljoen kamers, in 123 landen en gebieden. Toegewijd aan het vervullen van zijn oprichtingsvisie om de aarde te vullen met het licht en de warmte van gastvrijheid, heeft Hilton in zijn meer dan 100-jarige geschiedenis meer dan 3 miljard gasten verwelkomd, een toppositie verdiend op de Fortune’s 100 Best Companies to Work For lijst en is vijf jaar achtereen erkend als een wereldwijde leider op de Dow Jones Sustainability Indices. Hilton heeft verschillende toonaangevende technologische verbeteringen geïntroduceerd om de gastervaring te verbeteren, waaronder Digital Key Share, automatische gratis kamerupgrades en de mogelijkheid om bevestigde aangrenzende kamers te boeken.

Foto Marco van Middelkoop

Via het bekroonde gastenloyaliteitsprogramma Hilton Honors kunnen de 139 miljoen leden die rechtstreeks bij Hilton boeken punten sparen voor hotelovernachtingen en ervaringen die met geld niet te koop zijn. Met de gratis Hilton Honors app kunnen gasten hun verblijf boeken, hun kamer selecteren, inchecken, hun deur ontgrendelen met een Digital Key en uitchecken, allemaal vanaf hun smartphone.

 

 

 

 

 

Comments are closed.