Zo wordt New Year’s Festival in Dublin gevierd

Wat is een betere manier om 2023 te verwelkomen dan door een van de grootste oud en nieuw-feesten op het eiland Ierland bij te wonen? Het New Year’s Festival Dublin is een spannend countdown-evenement vol activiteiten voor het hele gezin, fantastische live optredens, verblindende lichtshows en natuurlijk vuurwerk.

Twee dagen feesten

Het festival duurt twee dagen en verwelkomt bezoekers uit de hele wereld die samen met de lokale bewoners het nieuwe jaar inluiden. Dit is ‘the place to be’ op oudejaarsavond 2022.

Vuurwerk, festiviteiten en nog veel meer

In het hart van de stad, terwijl we de laatste momenten van 2022 aftellen, beleef je een spectaculaire gechoreografeerde visuele en muzikale vertoning, met originele muziek die het unieke gevoel van een bezoek aan Ierland vastlegt. Dit jaar zullen de Ierse legenden Westlife de show leiden, samen met Gavin James, Lyra en Ierse topmuzikanten en -DJ’s. Op zes podia langs de North Wall Quay zal de muziek de pan uit rijzen en een spectaculair vuurwerk zal de middernachtelijke hemel verlichten – een perfecte manier om het jaar af te sluiten!

 

 

Kijk verder dan het festival en je vindt een stad die bruist van leven en plezier. Geweldige attracties zoals het Guinness Storehouse, EPIC – het Ierse Emigratiemuseum en het Book of Kells in Trinity College Dublin zullen je tijdens je hele verblijf vermaken. Uitstekende restaurants en de beroemde pubs van de stad zullen ervoor zorgen dat u volgetankt klaar bent voor de festiviteiten. En die geweldige ontvangst in Dublin zal je het gevoel geven dat je thuis bent gekomen voor de moeder van alle straatfeesten! Vergis je niet – deze stad is erg goed in feesten. Dus waarom kom je hier geen oud en nieuw vieren?

 

 

 

 

 

Comments are closed.