Een sprookjesfestival in de herfstvakantie

In 2022 vindt tijdens de herfstvakantie het 14e Sprookjesfestival plaats in de week van zaterdag 22 t/m zondag 30 oktober in Arnhem en omstreken. Het thema dit jaar is Sprookjesbal. Ook op bij kasteel en park Rosendael is deze week van alles te beleven.

Kinderen spelen in de tuin van Kasteel Doorwerth

Kindervoorstelling Professor Bombasticus

Professor Bombasticus komt op bezoek in het kasteel. Hij maakt een speciale toverdrank en jij kunt hem daar meehelpen. Volg het spoor van schelpen door het park en kraak de geheime code. In het kasteel heeft de professor al zijn proefjes klaarstaan om samen met jou een toverdrank te maken. Ongelofelijk!

Kom jij meehelpen? Er zijn voorstellingen van:
11.30 uur tot 14.00 uur
13.30 uur tot 16.00 uur
14.30 uur tot 17.00 uur

 

Lees ook dit artikel: TEXT

 

Voor meer informatie en om de tickets te bestellen klik hier

 

 

 

 

 

Comments are closed.